2777
2789
عنوان

دو تا دخترداشتم سومی هم ناخواسته متاسفانه اونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4697 بازدید | 200 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم زخم زیونها چقدر اذیتت میکنه ولی پاشو دورکعت نماز بخون

به حضرت زهرا بگو بخاطر خدا و حرمت شما بانو حرفهای دیگران و زخم زبونهارو به جون میخرم خودت کمکم کن

تو از اینده باخبر نیستی

شاید یه روزی همین ۳تا دختر افتخار کل فامیل بشن❤️

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
دختریکی ازنعمتای بزرگ خداست هیچوقت کفرنعمت نکن الان هردختری دوتاپسرارزش داره خدایی

توروخدا برای دلداری بقیه جنسیتهارو نکوبید 

مادر ها دلشون میشکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
در واقع مشکل شما سر جنسیتش هست نه ناخواسته بودنش.اگه پسر بود الان بحث فرق می کرد.🙄🙄

پسر بود فرق میکرد چون امید داشتم که خدا خواسته ب دخترام داداش هدیه بده ان موقع هم افسردگی دلشتم چون تو این دوره زمونه هیچکس سه تا نمیزاد که منه بی فرهنگ زاییدم

چون جمعیت داره رو به پیری میره

اگه واقعا درست باشه من كه حلال نميكنم

خيلي از لحاظ روحي داغون شدم

بچه اولم كوچيكه

امادگي زايمان ندارم و دو هفته ديگه زايمانمه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مليكا هستم🥰
چقدر طرز فکرت روستاییه یعنی چی چرا پسر نشد یعنی چی مردم سرزنش میکننچرا بلد نیستید برای خودتون زندگی ...

خودتم که الان سرزنش کردی قضاوت کردی

خب همین شماها طرفو از زندگی سیر میکنید 

میدونم زخم زیونها چقدر اذیتت میکنه ولی پاشو دورکعت نماز بخونبه حضرت زهرا بگو بخاطر خدا و حرمت شما با ...

این کارها چیه

خدا بهش زبون داده گفتن چه خبر رک بگه دلمون خواست به شما ربطی داره

گفت چقدر دختر رک بگه من می‌خوام جاهاز بدم به شما چه

دقیقا همین قدر رک و بی ادبانه

چون سکوت کنه همیشه میگن یک بار جواب بده بقیه خفه میشن

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر