ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 607 عنوان کسایی که حسشون قویه 687 بازدید | 106 پست لطفا هرچه به دهنتون میاد رو بگیدم ر منو چطور دختری میبینه؟ برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!! دیروز | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 3851 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخوای فقط به تو توجه کنه...
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... میشه به منم بگی ما به هم میرسیم یا نه
رویا_شبانه عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 3147 کی هست محمد رضاست؟ میشه خواهش کم بگین پزشک موفق و ماهری میشم؟ به جایگاه مالی خوبی در آینده میرسم؟ کرمان میرم؟به نظر شما امیرحسین چه حسی داره به من؟
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 607 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... میخوام جلب توجه کنم جلوش ولی خب نمیکنم چون همچین شخصیتی ندارماون منو چطور دختری میبینه؟ برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
آنی؛ عضویت: 1401/05/19 تعداد پست: 358 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... میشه بگی بهش میرسم یا نه؟ ع.ق
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 3851 میشه به منم بگی ما به هم میرسیم یا نه خیلی بالا پایین داره رابطتون حس میکنم یکی از طرفین خستس از لحاظ روحی... نمیتونم جواب قطعی به این بدم واقعا
sana_221 عضویت: 1402/11/21 تعداد پست: 5028 خیلی بالا پایین داره رابطتون حس میکنم یکی از طرفین خستس از لحاظ روحی... نمیتونم جواب قطعی به این بدم ... منم میگیی م کی برمیگرده؟دلش تنگ شده پشیمونه؟
ایراان_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 607 خیلی بالا پایین داره رابطتون حس میکنم یکی از طرفین خستس از لحاظ روحی... نمیتونم جواب قطعی به این بدم ... منم بالاتر ازت سوال پرسیدم لطفا جواب بده برای سلامتی پدر و مادر و برادرم یه صلوات بفرستید لطفا! یه دختر خوزستانی ام! افغانیا حق شرکت تو تاپیکای من و ریپ زدن رو من رو ندارن!!!
مشلب عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 11942 خیلی بالا پایین داره رابطتون حس میکنم یکی از طرفین خستس از لحاظ روحی... نمیتونم جواب قطعی به این بدم ... عزیزم حس آرمان به من ...تا کی خبری ازش میشه ؟
mahtab_010 عضویت: 1403/06/01 تعداد پست: 452 خیلی بالا پایین داره رابطتون حس میکنم یکی از طرفین خستس از لحاظ روحی... نمیتونم جواب قطعی به این بدم ... درسته واقعا
raha__۲۳۷ عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 6885 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... توروخدا جواب منو هم بده درمورد موضوعی ک تو ذهنمه تاحالا ت اون گروهای دوستانه حرفی زدم؟ امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
uuuuuuuuuuiiiiiuuuuu عضویت: 1401/10/05 تعداد پست: 2266 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... لطفا هر حسی داری بگو حس س به من چیه؟
yildizim عضویت: 1402/10/24 تعداد پست: 3851 میشه بگی بهش میرسم یا نه؟ ع.ق رابطتون حس میکنم در حد کراش اینا باشه چرا حرفاتون بهم نمیزنید (انگاری یکی چند وقته درگیره تعادل نداره تو این رابطه...
wwwsabaw عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 1580 انگار میخوای خیلی تو چشش باشی جلب توجه کنی حس میکنم خودتم از این مار خوشت نمیاد ولی ته دلن بازم میخ ... حس علی اصغر به صبا چیه؟ میتوانی برگردی! دخترکی که بی خبر رهایش کرده بودی مادری از جنس غم شده است! حالا میتوانی برگردی!؟