2777
2789
عنوان

داستان شوهر اولم

192 بازدید | 23 پست

۰بچه ها من ۱۰ ساله جدا شدم بچه نداشتیم کلی اون زمان اذیت میکرد و همش بحث و  دعوامون پیشد و همش خودشو بالاتر از من میدونست زندگی مو خراب کرد و خودش به جدایی کشوند در حالی که من واقعا دوسش داشتم

من دیگه ازدواج نکردم 

اما ایشون ۶ سال پیش ازدواج کرده و بچم داره جالب اینجاست زندگی خوبیم نداره زن دومش شده ماری افتاده جونش تقریبا خواسته چند ماه پیش طلاقش بده خانوادش نزاشتن 

سوالم اینه آیا به من فکر میکنه ؟

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن اگ فک میکرد ک زن نمیگرفت

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

دقیقا چرا باید بهت فکر کنه؟

و چرا بعد ده سال هنوز به این فکر میکنی که اون عایا بهت فکر میکنه😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نه اگر فکر میکرد زن نمیگرفت اگرم خاستن طلاق بگیرن شاید از گند اخلاقیشه ن دوری تو 

چندسالته

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

چون ۱۰ ساله میشه جدا شدین و ۶ سال پیش ازدواج کرده

یعنی ۴ سال مجرد بوده و وقتی میخواسته ازدواج کنه اگه دوس داشت باز میومد سراغ شما , وقتی نیومده یعنی فکر نمی‌کرده و نمیکنه

منظورته یعنی یاد بدیایی که بشما کرده میوفته یا نه؟اگه این باشه آره ممکنه یادش بیوفته

اینکه چقدر براش خوب بودم لینکه چقدر دوسش داشتم اینکه بعد طلاق بازم تلاش مو کردم . 

عمرم‌ رو یک نفر تباه کرد که داره زندگی شو میکنه