برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا راضی نیست از پولش عاصیم کرده میگم مگه نمیدونستی حقوقش انقده فک کردی شوخی میکنن ؟☹️🤨😑تصمیم گرف ...
نمره قبولی رو گفتم گلم؟ روزی چند ساعت مبخوند؟ همع کتابارو کامل خوند؟
برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔 حال خوبت آرزومه پسر قشنگم قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿 به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!، چه لذتی داشت همین باهم؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی
اصلا راضی نیست از پولش عاصیم کرده میگم مگه نمیدونستی حقوقش انقده فک کردی شوخی میکنن ؟☹️🤨😑تصمیم گرف ...
اره واقعا ده یازده تومن پولی نیس برای یه آقا تو این وضعیت
اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا مینویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم
بهش بگو زود تصمیم نگیره الان خیلی کمه بعد عید تا پونزده تومن میرسه بعدم چهار ماه تعطیل میشه بره سر ی کار پر درآمد تر
واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام ! اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده