2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

براق دارم باید دستت روش باشه که لک نیفته ولی قشنگی داره

بنظرت براق شبکتره ینی؟

من براق میخاسم بردارم فروشنده هی گف مات بهت ه لک نمیوفته فلان مات گرفتم ولی هنوز نیاوردم بنظرت براق بردارم؟

مات بهتره من براق گرفتم سریع لکه میبنده و تو چشمه

من اتفاقا براق میخاسم ولی فروشنده همین حرف شمارو زد گف لک‌میوفته مات برداشتم ولی هنوز نیاوردم فردا میرم بگیرم 

بنظرت طلایی مات یا استیل مات؟؟؟

ما براق گرفتیم لک اب روش میفته خیلی باید تمیزکاری کنی البته پشیمون نیستم شیک تره منم که به هرصورت مد ...

بنظرت براق شبکتره ینی؟

من براق میخاسم بردارم فروشنده هی گف مات بهت ه لک نمیوفته فلان مات گرفتم ولی هنوز نیاوردم بنظرت براق بردارم؟

من براق گرفتم دست میکشی روش برق میوفته خوشم میاد

منم همون براق میخاسم ولی چون سینک سفید کورین برداشتم فروشنده گفت مات قشنگتره منم مات برداشتم ولی هنوز نیاوردم بنظرت فردا رفتم کدومو بردارم استیل مات یا براق ؟؟

یا طلایی مات یا براق

بنظرت براق شبکتره ینی؟من براق میخاسم بردارم فروشنده هی گف مات بهت ه لک نمیوفته فلان مات گرفتم ولی هن ...

اره خداییش براق واقعا قشنگتره اصلا یه نوبودن خاصی به محیط میده همین لک انداختنش بده اما بازم من که به همون تمیزکاریشم راضیم 

هر کار کردی فقط طلایی نگیر که سر ماه میگی خاک تو سرم با این خریدم

نه بابا ما کلا همشونو ست طلایی گرفتیم خوب بودن جز لک اب که با شیشه پاک کن واسپری تمیز میشه لک دیگه نیفتاده حدود7ماه شده