2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم پولدارن حس بدی دارم بینشون

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 45 پست

مگه چی میگن که نمیتونی تو بحثشون شرکت کنی؟

شما هم جزو همون خانواده ای یعنی مثل اونا پولدار محسوب میشی . کم کم به رفتارشون عادت میکنی . اگه بحثشون درباره پول و پز و...هست شما سعی کن بحث های بهتری وسط بندازی و حرفای بهتری بزنی راجع به موضوعات مهم تر که اونا سعی کنن تو بحث تو شرکت کنن

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه چی هرچی بگیری یارو میاد راجب خونش میگه تو فلان منطقه یارو میاد از لباسی که کلی پولش حرف میزنه یا ...

احتمالا 🥲قبلا وضع مالی متوسطی دارین ک این حس رو دارین و درکتون میکنم کاملا و حق دارید ولی سعی کنید روی خودتون و پیشرفتتون کار کنید

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
حالا برعکس خانواده من تحصیل کرده و نظامی خانواده همسرم یک مشت تازه به دوران رسیده پدرشوهرمم جوری رفت ...

نه من رفتار خانواده شوهرم خوبه خدایی آدم خودش یه حس ناکافی بودن میگیره پدرشوهرم افسر نیروی دریایی بوده

ببین بستگی داره خودت چه تفکری داشته باشی مثلاً مادرشوهر سابق من بیخودی بر می داشت وسایل خونه رو عوض می کرد بعد تعریف می کرد که آره فلان چی رو خریدم اهل پز هم نبود اخلاقشو می دونستم منم خانواده ام برعکسن تا وسیله ای خراب نشه عوضش نمی کردیم ولی اونا نه می گفتن از چشممون افتاده عوض کنیم ولی من برام مهم نبود که حس کنم آره چون خانواده ام مثل اینا نیستن من پس نمی تونم شرکت کنم تو بحثشون تعریف که می کرد می گفتم مبارکه نظر می خواستن نظر می دادم و تموم می شد می رفت.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

مگه چی میگن که نمیتونی تو بحثشون شرکت کنی؟شما هم جزو همون خانواده ای یعنی مثل اونا پولدار محسوب میشی ...

اره بحثاشون واقعا به پول کشیده میشه همش مثلا یارو از پیانو پسرش میگه که تازه خریده یا باشگاهی که میخواد جدیدا بره یا هزار تا بحث دیگه که باز ختم به همین میشه

اخه یه جوری همش مقایسه میکنم با خانواده خودم

مقایسه نکن هر کی یه جوره قرار نیست مثل هم باشین ک.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

نه من رفتار خانواده شوهرم خوبه خدایی آدم خودش یه حس ناکافی بودن میگیره پدرشوهرم افسر نیروی دریایی بو ...

من پدرم درجه دار بوده جبهه رفته پدرشوهرم توی طول عمرش سرکار نرفته جدیدا میره نگهبانی ولی بخدا یه جوری با من حرف میزنه انگار زیر دستشم بعد داماد مشروب خورش رو با آقا و جانم خطاب میکنه

احتمالا 🥲قبلا وضع مالی متوسطی دارین ک این حس رو دارین و درکتون میکنم کاملا و حق دارید ولی سعی کنید ...

من خودم همیشه واسه پیشرفتم هرکاری کردم و هنوزم میکنم کارم و اینام اوکیه ولی خب گاهی حس میکنم اونا هم یه جوری حسشون به من مخصوصا خاله های شوهرم 

ببین بستگی داره خودت چه تفکری داشته باشی مثلاً مادرشوهر سابق من بیخودی بر می داشت وسایل خونه رو عوض ...

اینام اینطورن مادرشوهر منم خدایی هیچی رو از رو پز نمیگه ولی خب ناخودآگاه آدم یه جوری میشه از خرید لباساش بگیر تا وسیله خونه و ... همه چی

من خودم همیشه واسه پیشرفتم هرکاری کردم و هنوزم میکنم کارم و اینام اوکیه ولی خب گاهی حس میکنم اونا هم ...

ببخشید شما شغلتون چیه؟

شوهر خاله های همسرتون بی جا میکنن عزیزم مهم نیستن اصلا مهم شوهرته ک انتخابت کرده عزیزم و احتمالا حسود باشن ک چرا دخترشون رو نگرفتن(اگ دختر دارن) 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤