2777
2789
عنوان

لعنت خدا به همسایه مردم ازار الهی خیر نبینییییی لطفا بیایننن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 67 پست

چندبار رگال لباس رو جابجا کنید که متوجه بشن جاش اونجا نیست اگر دیدید همچنان میذارن توو پارکینگ چند بار بندازید دیگه نمیذاره، من باشم هربار با ماشین میزنم بهش و حتی از رووش رد میشم

یا بند لباس رو میخوایید رد بشید، همه لباسا رو بزنید کنار، چندتا رو بندازید 

یاد میگیرن مشاعات با ملک شخصی فرق داره 

ملت واقعا فرهنگ آپارتمان نشینی ندارن... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندبار رگال لباس رو جابجا کنید که متوجه بشن جاش اونجا نیست اگر دیدید همچنان میذارن توو پارکینگ چند ب ...

اگه اومد یه خش انداخت رو ماشینشون چی؟

این آدمها لج کنن روزگار بقیه رو سیاه میکنن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ما هم از این بی تمدن ها داریم تو پارکینگ ساختمون ۱۰ واحدی قفس گذاشته هرچی بخواد نگه میداره از مرغ و خروس بگیر تا بوقلمون و بز 

خونوادگی شیرین عقلن فقط هم از مامور حساب میبرن ازبس زنگ زدیم ۱۱۰ دیگه باید بهمون اشتراک بدن

آدم خشمگین به جای خودش با دنیا میجنگه
عزیزم هر واحدی تراس داره و رخت اویز میذارن اونجا

خب این پیرزنه چرا نمیذاره تو بالکن لباساشو؟

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️