2777
2789
عنوان

شوهرم به مادر وپدرش گفته پول تولد امسالمو بدید خیریه

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 48 پست

خواهرخودم شوهرش اسنپ کارمیکنه وسه تابچه داره فهمیدم یک ساله غذاشون فقط ماکارونی و سیب زمینیه یعنی جگرم داره میسوزه کاش وضعم خوب بود میتونستم کمکش کنم...متاسفانه ی پدربیغیرت داریم که وضعش خوبه فقط خرج پسر و عروسش میکنه مادختراشو ازاول هم نمیخواست تندتندشوهرمون دادوکلا سراغمونوهم نگرفت...خواهرم خودش هم ی کارتوخونه انجام میده ولی باسه تابچه کفاف مخارج زندگیش نمیشه... ازاین دست فقسچیرهم زیادداریمکه صورتشونو باسیلی سرخ کردن ... من اینارو فقط برای استارت ننوشتم جهت یادآوری یه عده نوشتم که پول میدن به غریبه ولی ممکنه نزدیکترین کسشون محتاج باشه....مثل پدرم که هرماه حداقل ۳ملیون میده خیره ولی به دخترای خودش خبرنداره و براش مهم نیست درچه حالین ... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا کم سرمایه ملی و حق الناس رو میفرستن الان توبت پول و طلای مردمه

فقط اون آدمای بیشعوری که پول یامفت کیلو کیلو میدن به اینا من که مطمینم مال مفت بوده والا آدم مالی که بزحمت جمع کرده به نزدیکاش دلش نمیادبده چه برسه بده باهاش صلاحبخرن برای جنگ