2777
2789

سلام دوستان

اگه به شوهرتون بی احترامی کنید

و شوهرتون شمارو بزنه طوری ک چشمتون زخمی بشه

اگه ویژگی های مثبتش خیلی بیشتر باشه

اگه عاشق همسرتون باشید ولی بعد ده روز هنوز نیومده باشه دنبالتون

خودتون برمیگردید خونه؟؟؟

توی دعواهامون خاهر و مادرش خیلی مقصرن.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر عزیز دلم گرفت از تاپیکت مشکل اینه ما ادما راحت خوب و بدو تشخیص میدیدم و واسه هم نسخه میپیچیم اما باید وسط اون ماجرا باشی تا ببینی چقد تصمیم گیری سخته نمیدونم چی بگم اما شاید اگ بیشتر خودتو دوس داشته باشی کمتر دلت تنگ شه برای کسی ک ب جسم و روحت احترام نمیذاره هرچند ک وابسته باشی بهش...

وقتی همه جا تاریکیسیت ؛دوباره بنگر شاید نور خود "تو" باشی☀️🌻

به خواهر و مادرش فحش دادم.فشار روانی زیادی رومه ..انگار از نسل شیطانن

از نسل هرچی که هستند تو دعوا احترام خانواده ها رو نگه دارید شما دعواتون شده به بقیه توهین نکنید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸

من با شوهرم خیلی دعوا کردم هم زدم هم خوردم اما هر موقع توی دعوا لباس پوشیدم از خونه برم خونه مامانم جلومو میگیره نمیزاره برم میگع هرچقدرم دعوا کنیم نباید از هم دور باشیم تا الانم هر چقدر دعوا کردیم بد دهنی کردیم بعد ۱ساعت اشتی کردیم بنظرم اینجوری باشه بهتره

ببخش الان به کمکتون احتیاج دارم

میشه نفری یه صلوات بفرستین اومدیم جواب آزمایش مریض نشون بدیم مشکلی نباشه🙏🥲

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..