2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینم بگم مطمئنم خیلی کمکت میکنه

من عید ازمایش دادم همه چیم اوکی بود

خلاصه همش تلاش و بچه درست نیمشد

و

برج ۷ تازه با کیت اشتا شدم و فهمیدم روزایی ک اقدام میکردم اصلا تخمک نداشتم!!!و تخمک گذاریم نزدیکای پریودمه

خلاصه اون سری بارداریم شیمیایی بود ماه هفت

الان ک بشه ماه۹  باز با کیت روز تخمک کذاری اقدام کردم و الان هاله افتاده

و اینم بگم این سری کلا ی بار اقدام کردم فقط ی بار!

قبلنا هرکی میگفت با ی بار اقدام بچه شده میگفتم دروغ میگه میخا بگن گیراییم بالاس ولی الان دیدم ازه میشه😂😂

من ۹ماهه اقدامم تازه این ماه رفتم بزار۶ماه بگذره ورزش اینابکن پیاده روی غذاهای تقویت تخمک بخوری دیدی ...

چندسالتونه شما؟

دکتر رفتین تو این ۹ ماه

من اصلا بعد ازدواجم تاحالا نرفتما هیچی

نه برو حتما من دو سال اقدام میکردم البته رابطه زیاد نداریم اما هر از گاهی روز تخمک گذاری اقدام میکردم اما نمیشد اسپرم شوهرمم مشکل داشت هی بهش دارو گیاهی و قرص و کپسول میدادم... بعد از دو سال رفتم آزمایش دادم دیدم تیروییدم کم کار شده بوده خودم خبر نداشتم... متخصص زنان گفت اگر تیرویید رو پایین نیازی باردار نمیشی ... عدد کم کاری تیروئید هم خیلی بالا بود... چند ماه دارو خوردم تا تیرویید تنظیم شد خداروشکر... حتما برو برات یه آزمایش کامل بنویسه اگه مشکلی باشه راحت با یه دوره دارو درمانی حل میشه

چشم میرمبنظرت خیلی هزینش سنگینه؟ و اینکه شما تو اقدامی

من عید دادم  هزینش دقیق یادم نیس بستگی داره کدوم شهر باشی خب

من شهرخودم با۱۰۰ تمن پیش بهترین ماما ویزیت میشم ولی شهر شوهرم با۳۵۰ تمن ویزیت دادم اشغااال ترین دکتر خدالعنتش کنه 

همش بستگی داره کجا باشی

چندسالتونه شما؟دکتر رفتین تو این ۹ ماهمن اصلا بعد ازدواجم تاحالا نرفتما هیچی

منم تاحالادکترزنان نرفته بودم ولی این ماه مجبورشدم برم حتی سونوهم نرفته بودم که رفتم من سنم زیاده اگه کمتربودم دوسالم نمیرفتم دکترمجبورم ۳۵سالمه