2777
2789
عنوان

حالم از یه سری واژه ها به هم میخوره

1922 بازدید | 180 پست

حالم از مهریه نفقه اجرت المثل شیربها به هم میخوره

حالم از هر چیزی که روی زن قیمت بزاره به هم میخوره

حالم از مراسم بله برون و جهاز برون به هم میخوره

حالم از جملاتی مثل زن ها آهن پرستن، زن رو میشه با پول گول زد و... به هم میخوره 

حالم از هر کی که حتی به شوخی از واژه ترشیده، پیردختر، اجاق کور، بیوه، صیغه ای، ضعیفه، منزل، سلیطه، دریده، بی حیا، تن فروش، هرزه استفاده میکنه به هم میخوره

حالم از سوال هایی مثل اینکه چرا ازدواج نمیکنی؟ دیر شدا! کسی نمیگیرتت.. چرا بچه دار نمیشی ؟ دیر شدا!! دیگه نمی تونی بچه بیاریا!! به هم میخوره 

حالم از این فرهنگ به هم میخوره 

حالم از هم جنسای پول دوست و عشق پول خودم که دنبال مردایی میگردن که براشون خرج کنه بد میشه

(هر چی دوست دارید کامنت بزارید حتی اگر مخالف منید فحش های شمارو با جان دل پذیرا هستم )

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

شاید بارداری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

در مورد پول باهاتون هم نظر نیستم اتفاقا مردا پول پرستن!

واسه همینم بهترین راه واسه سنجش علاقه شون اینه ببینی چه قدر واست هزینه میکنه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بله درسته ....

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-