2777
2789
عنوان

در راستای تایپک دعوا در سفر

| مشاهده متن کامل بحث + 142 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما مگه از مکالمه ی اون زن و شوهر بیرون رستوران خبر داری؟شاید مرده بد باهاش صحبت کرده .امکان نداره؟

عزیزم شروع اشتباه با خانومه بوده! 

نباید ناز میکرد و ماهی نمیخورد 

حالا ک نخورده باید یک جوری بحثو جمع میکرد حتی اگر شوهرش باهاش بد صحبت کرد میتونست هیچی نگه بعدا ک اروم شد ناراحتیشو اعلام کنه 

نکه سفرو به همسفرا و خودشو و شوهرش کوفت  کنه

افرین من کوچکترین حقی به خانونه ندادم حق صد درصدی با اقا بود یک مسافرته اومدی شل کن لذت ببر دیگه همه ...

اره شخصی مسافرت نرفتی که هرجا امر کردی شوهرت اطاعت کنه الویت باشی ، اینجا الویت با جمعه . کلا جمعی بیرون رفتن خیلیییی جنبه میخواد باید حرف بازی نکنی قضاوت نکنی فقط خوش بگذرونی و کسی و اذییت نکنی وگرنه بشین تو خونت لج بازی کن واسه درو دیورا

برما گذشت هرآنچه نباید میگذشت،مابقی عمر هرچه بادا باد...💔
اره شخصی مسافرت نرفتی که هرجا امر کردی شوهرت اطاعت کنه الویت باشی ، اینجا الویت با جمعه . کلا جمعی ب ...

افرین همینجوره 

ما با خالم اینا ک میریم  واقعا همه انعطاف داریم باهم میسازیم   

وقتی کسی انعطاف نداره باید خانوادگی بره

شما مگه از مکالمه ی اون زن و شوهر بیرون رستوران خبر داری؟شاید مرده بد باهاش صحبت کرده .امکان نداره؟

بازم نباید به جمع میفهموند .دعوا همیشه بین زن و شوهر هست دیگه وقتی زن یجور قهر میکنه همه میفهمن شوهره کفری شده دیگه جلو همونا توپیده ، کارهیچکدومو تایید نمیکنم ولی نمیشه هر ادایی در بیاریم بگیم مرده شعور داشته باشه .بالاخره خودمون زنیم میدونیم دیگه اخلاق همو 

افرین همینجوره ما با خالم اینا ک میریم واقعا همه انعطاف داریم باهم میسازیم وقتی کسی انعطاف نداره ...

اره دقیقا . یکی مثلا میگه ۱۲ شب باید بخوابم تازه اونیکا ۱۲ شب میشینن گل یاپوچ بازی میکنن یا تازه غذا سفارش میدن میگن میخندن تا ۵ صبح باهم همخونی نداره دیگه .

افرین همینجوره ما با خالم اینا ک میریم واقعا همه انعطاف داریم باهم میسازیم وقتی کسی انعطاف نداره ...

ما بایکی از اقوام رفتیم بیرون دیدیم شوهره اصلا خرج نمیکنه هزینه هارو انداخته رو دوش ما این به کنار یا نشسته بود اقاعه هی از مشکلات زناشوییش میگفت مشکلات ارث و میراث و ...کلا زهرمارمون شد دیگه نرفتیم باهاشون .

ما بایکی از اقوام رفتیم بیرون دیدیم شوهره اصلا خرج نمیکنه هزینه هارو انداخته رو دوش ما این به کنار ی ...

کار خوبی کردین 

خیلی ادما برای سفرای یک روزه و بیرون از شهر خوبن 

مسافرت طولانی واقعا ادم خوب کمه