2777
2789
عنوان

بودن با تو تنها تمنای دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 11253 بازدید | 1439 پست
﷽سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇✨أيُّهَا ...

سلام مهربان💚 لطفاااااا دعام کنید حاجت روا شم بزودی🥲

خیلی حالم بده 💔

اللهم عجل لولیک الفرج 💐

@مامان_دختر_بهشتی  

@لیلی_آگان  

@دختر_وفادار  

@دخترک__عاشق  

@پری_2326  

سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼

نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇

✨أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

اموالتون،بچه هاتون ،تجارت تون ،خونه هاتون ،شغل تون ، موقعیت اجتماعی تون ،سیاسی تون ،همسر تون ..

شما رو از یاد خدا ،انس با خدا غافل نکنه ...

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

دوست داشتید صفحه اول رو بخونین 🥰

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۰۰🌹

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)
سلام مهربان💚 لطفاااااا دعام کنید حاجت روا شم بزودی🥲خیلی حالم بده 💔اللهم عجل لولیک الفرج 💐

حتما عزیزم بشرط لیاقت

و امید دارم با توکل برخدا و دعای خوبان

حاجتروای بخیر بشی 

یا صاحب الزمان ادرکنی

یا الله همه حاجتمندان رو دریاب 

و آرامش به قلب همه ببار

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

@اوجولات  

@دختری_ازجنس_شیطنت  

@حاجی_نون_پنیری_سابق  

@مامانسیدعلیرضا75  

@دخترک_اشی_مشی  

✨أيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تُلْهِكُمْ أَمْوَالُكُمْ وَلَا أَوْلَادُكُمْ عَنْ ذِكْرِ اللَّهِ

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

اموالتون،بچه هاتون ،تجارت تون ،خونه هاتون ،شغل تون ، موقعیت اجتماعی تون ،سیاسی تون ،همسر تون ..

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

@دختر__دریا  

@هرگز_نگو_هرگز  

@نخودسیاه  

@جیییییییییییغ1بنفش  

@کوه_آلپ  

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

اللهم عجل لولیک الفرج بحق خانم فاطمه الزهرا 🤲

یاعلی بردشمنات لعنت👉حاجت داری؟بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم زیارت عاشورا،سوره یاسین یا واقعه بخون براشون.صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، چون شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن!حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .
﷽سلام عزیزان مهدوی🥰😚به تاپیک آقا خوش آمدین❣️😍🌼نشانه امروز خدا برای شما که اهل دلید ...👇✨أيُّهَا ...

سلام عزیز ،ممنونم که منم یاد کردید ❤️

500تا صلوات برای سلامتی و ظهور مولا جانمون 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️ 🤲 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺

@مست_و_پاتیل  

@ساعت_شنی_۲۳  

@مرواریدخانمم  

@هموننگاررررسابقم  

@1395تنها  

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

@م،ا،م،ا،ن  

@مامان_سهیل_خان  

@خداایاهیچی  

@جگرسوخته  

@نوزادطبیعت  

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...

حتما عزیزم بشرط لیاقتو امید دارم با توکل برخدا و دعای خوبانحاجتروای بخیر بشی یا صاحب الزمان ادرکنییا ...

ممنونم ازتون 🥲💚💐 الهی آمیییین. الهی ک هیچکس دلش نشکنه و نا امید نشه ب حق امام زمانمون 💚💚💚

سلام عزیز ،ممنونم که منم یاد کردید ❤️500تا صلوات برای سلامتی و ظهور مولا جانمون 🌹 اللهم صل علی محمد ...

قبول حق باشه عزیزم ❤️

خدا عزیزانتون رو به دعای حضرت ،سعادتمند

دوعالم کنن

@خانمحاجآقا     🌹شمارش میکنن

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

@شاهکوکو72  

@عطیه_سادات_شیطون  

@یوریکا_  

@0تامیلا0  

@زرااااااااااا  

(منافقون_9)✨

مواظب باشید! 

مواظب باشیم

که همش گول زَنَکه ...