2777
2789
عنوان

🥲🥲🥲دل مامانمو شکوندم

123 بازدید | 10 پست

چیکار کنم خب من بدبخت همش پای درسم گشنه و تشنه میشینم میخونم

مامانمم همش با خاله هام حرف میزنه فوقش ی برنج ساده یا دمپخت درست کنه هرروز اونم مامان بابام که بهمون نزدیکه ی خورشی چیزی میاره برامون

بخدا خسته شدم دیکه از دستش چیزیم بگم فوری زنگ میزنه بابام صد تا حرف میزاره تو دهنم

کی وقت کنم خودم غذا درست کنم خب الانم گفت حلالت نمیکنم رفت خوبه شاغلم نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر بد که وقتی داری درس میخونی بجای اینکه حواسش باشه اینجوری رفتار کرده تو هم نا خواسته اینکارو کردی ولی خوب من برای کنکور میخوندم مامانم صبح زود بخاطر من بلند میشد صبحونه میورد نمیدونم واقعا 

ولی بعدا که هر دو اروم شدید برو باهاش حرف بزن بگو منظورم من این بود و از دلش در بیار و یه جور بهش بفهمون که غذا درست کنه بعد بره صحبت کنه با بقیه 

چقدر بد که وقتی داری درس میخونی بجای اینکه حواسش باشه اینجوری رفتار کرده تو هم نا خواسته اینکارو کرد ...

اصلا دیگه حالم از همشون بهم میخوره

جیگرم خونه تو این خونه فقط دعا میکنم برم زودتر ی دانشگاه دور

اصلا دیگه حالم از همشون بهم میخورهجیگرم خونه تو این خونه فقط دعا میکنم برم زودتر ی دانشگاه دور

درس بخون موفق بشی 

من الان دانشگاهم اتفاقا استاد داره تدریس میکنه ولی ازاد نه دولتی تو بخون دولتی بری خیلی بهتره