2777
2789
عنوان

من یه خانم شاغلم و اینو یه امتیاز ویژه میدونم

| مشاهده متن کامل بحث + 6391 بازدید | 327 پست
عزیزم به عنوان کسی که چندماهی هستش که ارایشگاه زدم و یک کم درامد دارم بهت میگم اره به خودت افتخار کن ...

بهمون تبریک میگم . پر برکت باشید 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 
میگم اسی منم تحصیل کرده م ، دانشگاه تاپ ، خیلی هم درس خوندم، یک سال هم سرکار بودم، اونجا ک گفتی وقتی ...

باور کن آنقدری ک تو فشار عصبی تحمل کردی تو این تاپیک من تو کل زندگیم نکردم . یه جوری گفتی وقتی همه دارن تفریح میکنن من دارم کار میکنم انگار بیل و کلنگ برداشتم سر زمین دارم شخم میزنم ! مثل همون خانمه ک گفت دستات زمخت میشه . ساعت کاری من از ۶ صبح تا ۵ بعدازظهر نیست . واسه مرخصی هم هیچ بدبختی ندارم به کسی هم جواب پس نمیدم. الانم سه روزه خونم چون سرماخورده بودم . شکر خدا مسافرت و تفریحم تا الان به راه بوده جایی نبوده ک من دلم بخواد و نتونسته باشم برم . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسته نباشی شغلت هم از صدقه سر شوهرت داری برات دفتر زده ، تو فقط شوهر کردی و شوهرت کمکی بوده برای شاغ ...

هرکسی جای من بود می‌نشست خونه و با پولای شوهرش حال می‌کرد.  دفتر اسناد رسمی بیزینس نیست ک من سرمایش رو از شوهرم گرفته باشم و کسب و کار راه انداخته باشم . خودم براش زحمت کشیدم درس خوندم  . برای تجهیز دفترم پول لازم یود ک شوهرم داد . اگه اونم نمیداد سازمان ثبت بزای تجهیز دفتر بهمون وام میداد با سود کم و بازپرداخت حیلی طولانی . دو سه لیوان پشت سر هم آب سرد بخور خانم محترم 

هرکسی جای من بود می‌نشست خونه و با پولای شوهرش حال می‌کرد. دفتر اسناد رسمی بیزینس نیست ک من سرمایش ...

خدا سایه شوهرت رو حفظ کنه ک هنوزم داری پز اونو میدی، اونو نداشتی هیچی نبودی خودت ابتو بخور بلکه سرماخوردگی خوب بشه، کمتر پزی و ادایی باش، شاغل هم باشی پخی نیستی چون عقده ای هستی، ریپلای نکن عقده ای شاغل با شوهر پولدار

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
توو این مملکت اکثر ما دهه شصتیها و هفتادیها هممون اسون درس نخوندیم و برای مدرک گرفتن سختی کشبدیم. من ...

دقیقا منم اعصاب برام نمونده ،سر این رقابتهای درسی 

سر رتبه و معدل و ...

ولی هیچی به هیچی

من قبل از ازدواجم شاغل بودم هیچ وقت حس آویزون بودن نداشتم شکر خدا شوهرمم طوری رفتار کرده و خرج کرده ...

حس درونی من😂😂الان فک میکنی من بعت حسودی میکنم من ن تو رو میشناسم ن تاحالا قیافه تو دیدم به چی تو باید حسودی کنم😂😂با همین طرز فکر این تامیکو زدی😆

خانمی ک خانه داره برام قابل احترامه اما اون خانم خانه داری ک به شاغلا میگه حمالی میکنید کار می‌کنید ...

تو هم واسه ما قابل احترام نیستی بزور می خوای به دیگران بفهمونی که خیلی خوشبهتی😂😂در صورای که فقط داری زور خوشبختی میزنی😂😂بس کن دیگه خسته نشدی 21صفحه رفت

کاملا معلومه شوهرت باهات چه جوری بوده 😂😂😂هیچی بعت پول ننیداده تو رو ادم حساب نمیکرده ...تو رو عقده ای بار اوردی از این به بعد خواستی پز بدی تاپیکای قبلو پاک کن تا ضایع نشی😂😂😂تو تاپیکای قبل گفتی شوهرت تورو کلی تحقیر میکرده و بهت پول نمیداده مستقل خانم

دوستان به حرفاش توجه نکنید اینو عقده ای بار اوردن تو تاپیک قبلش گفته شوهرش اصبگلا بهش پول ننیداده و کلی هم تحقیرش میکرده   اصلا شوهرش پولدار نیست😂😂😂اینم تازه رفته یه جایی مشغول به کار شده😂😂کاملا معلوم گشنه بار اومده

بسلامتی خب بلندشیم برات کف بزنیم؟! تو اینو انتخاب کردی ک شغل داشته باشی خونه دار هم خونه داریو

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
دوستان به حرفاش توجه نکنید اینو عقده ای بار اوردن تو تاپیک قبلش گفته شوهرش اصبگلا بهش پول ننیداده و ...

حالا نمیدونم چرا باید این دو سه روزی که خونه ام به جای استراحت بشینم حرفای آدم های کم ارزشی مثل تو رو جواب بدم . قبل این ک خودتو ب رگبار ببندی امضای مارو میخوندی . یه خانم عقده ای مثل تو اومد بالاتر از تاپیک خواهرم بهم شات داد . من مثل تو بی‌شعور نیستم تو تاپیک های خواهرم سرک نمیکشم از درد و دلاش سر در بیارم و سرک بکشم تو زندگی خصوصیش. هرچی لازم بوده بدونم خواهرانه باهم حرف زدیم . من نگارم اون تاپیک ک داری با ذوق ازش حرف میزنی و مچ گیری میکنی بر ای خواهرمه نگین . من کلا سه چهار تا تاپیک بیشتر با این اکانت ندارم .