یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوباره شکستم و دارم سعی میکنم از نو بسازم و از ی طرفم وسط سالگردای ترومامم.. دیشب داشتم فکر میکردم من تو پاییز آدما رو بدست میارم و تو پاییزم از دستشون میدم:(
عه چ بد منم شکست خوردم 😌🙂اما منتظر فرصتام من برعکس بعضیا ،اونایی کتلاش میکنن تا بتونن اما من تنها ...
اسمش کما نیست به نظرم.. میدونی باید برای چیزایی که از دست میدیم ی تایمی سوگوارای کنیم و به نظر من اون تایمی که نمیتونیم هیچ کاری کنیم همون موقعس.. به این نتیجه رسید باید ی سری چیزا رو بپذیرم و از کنارشون ادامه بدم.. نمیتونم فراموش کنم ولی باید قبول کنم که اون اتفاقا افتادن و با رنجشون زندگی رو ببرم جلو.. مثل آدمی که پاشو قطع میکنن
وایییی تنها کسی ک برعکس گفت بهم😛😍😍😍😍😍😍😍 مرسییی من تو سرم یه بیزنسی هستتتت واقعا هم پردرامد خ ...
جدی میگم.. تجربشم داشتم.. دایی من فوق العاده استعداد موسیقی داره. ده هشتاد که هنوز عمران رشته تاپ ریاضی بود با رتبه خوب عمران شریف قبول شد ترم 7 انصراف داد و رفت دنبال موسیقی.. الان استودیو داره آموزشگاهم زده