2777
2789

نقاشی با مدادرنگی و ماژیک🪄

سبک هایپررئال🖼️♥️🙂😍نظرتون

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلیییییییییییییی قشنگ شده عزیزم 😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂

چطوری خوبی 

خیلی وقت بود تگ نکرده بودی گفتم شاید نقاشی هنوز نکشیدی 

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚             

احسنت به هنرت 👏

ممنونم قشنگم⁦(⁠^⁠∇⁠^⁠)⁠ノ⁠♪⁩

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

عالی عالی عالی

چرا طراحی چهره کار نمیکنی؟

تو که تو مداد رنگی قوی ای چهره هم خوب میتونی پیشرفت کنی

البته زیاد دیدم بچه ها با کار سیاه سفید زیاد حال نمیکنن

اما من فقط طراحی چهره و سیاه سفید دوست داشتم

عالی

مثل خودت ⁦(⁠「⁠`⁠・⁠ω⁠・⁠)⁠「⁩

خیلیییییییییییییی قشنگ شده عزیزم 😘😍😍😍😍😍😍😍😍😍😂چطوری خوبی خیلی وقت بود تگ نکرده بودی گفتم شا ...

فداتشم خوبم بخوبیت عزیزم 

درسته نکشیده بودم حالم خوب نیست مدتی

تو چطوری چخبرا 

به کی تقدیمش میکنی؟😜😂😂

🙂🙂🙂🙂هرکی از دوستام یکی ورداره 

تو هم یکی بردار 

چندتا میمونن😂