2777
2789
عنوان

بی بی چک😢

145 بازدید | 15 پست

سلام سیکلم ب هم ریخته و هر ماه چند روزی عقب میندازم یکشنبه بی بی چک زدم هاله انداخت امروزم زدم باز هاله انداخت یعنی مثبته برم آزمایش بدم ، یا صبر کنم چند روز دیگه هاله پررنگ تر بشه بعد برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثبته احتمالا عدد بتا پایین باشه 

بمون یه هفته دیگه ازمایش بده فقط فولیک اسید بخور 

من مث شما شدم سریع آزمایش دادم تو عید بود هیچ دکتری نبود تو مسافرت یه ماما گفت بتات پایینه یا خارج رحمیه یا میوفته کلی استرس کشیدم گریه میکردم 

برای شنیدن ضربان هم زودتر از ۸یا۹هفته نرو

مثبته احتمالا عدد بتا پایین باشه بمون یه هفته دیگه ازمایش بده فقط فولیک اسید بخور من مث شما شدم سریع ...

برا همین دو دلم میگم تا هفته دیگه صبر کنم ولی میترسم الکی خودمون امیدوار کرده باشم بخوره تو ذوقم

زود نیست، الان روز ۳۰ سیکلمه

چندروز صبر کن چیزای گرم و زعفرانم مصرف نکن 

بعد یبارم بزن بازم هاله انداخت برو ازمایش

برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون.                        تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m                                 ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم  
قبلا بیبی زدی که هاله بندازه؟اره زوده بزاریکی دوروزازموعدپریودی قبلیت بگذره

ن من هر ماه ک عقب مینداختم بیبی میزدم هیچکدوم هاله نداشت اما این ماه دو تا زدم هر دو تا هاله داره قشنگ مشخصه