2777
2789
عنوان

مامانای صبور و مهربون بیاین بگین راز موفقیتتون چیه ک عصبانی نمیشین

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 24 پست
اینقد فضوله ک وقت به نگاه عمیق نمیرسه اونم دهههه ثانیه😐

ای جووووونم عزییییزم 😍منم یه پسر شیطون دارم که قشنگ جونمو به لبم میرسونه ولی شما عصبانیتت بخاطر اینه که ذهنت درگیر وزن و رفلاکسشه نگران نباشید همه ی اینا میگذره 

کلا بعد بچه اول ادم شل میکنهمنم امروز پسرم یه بطری شیر خالی کرد رو فرشتمیز کردم فقطخب خالی کرده دیگه ...

چقدر خوبه که قدرت پذیرش مشکلات رو داری...من پذیرش بعضی چیزا واقعا برام مشکله و این بده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جووووونم عزییییزم 😍منم یه پسر شیطون دارم که قشنگ جونمو به لبم میرسونه ولی شما عصبانیتت بخاطر این ...

اره دقیقا...همه همسناش تپلو و بخورن اونوقت این مث سوسک شده از بس لاغره

به این فکر کن که اون فقط ۱۰ ماهشه 

حتی نمی‌دونه لجبازی چی هست! 

فقط ۱۰ ماهشه. 

پس صبوری کن. 

بذار کنارت، با آرامش و محبتی که ازت دریافت می‌کنه رشد کنه. 

این تازه اول راهه. 

برای تربیت یک انسان خیلییی باید صبور باشی. 

و تو یک مادر مهربونی که هرگز اجازه نمی‌دی بچت احساس امنیت و آرامشی که در کنارت داره رو از دست بده🩵✨

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
اره دقیقا...همه همسناش تپلو و بخورن اونوقت این مث سوسک شده از بس لاغره

چیزای مختلفو امتحان کن ببین چی دوست داره خب.البته که لاغریشم طفلکی بخاطر رفلاکسشه چیزی تو معدش نمیمونه که تپل شه .پسر منم اینجوری بود به مرور درست شد

من دخترم ۹ سالشه تا حالا نزدم 

ولی گاهی وقتا میگم کاش میزدم😂🤦🏻‍♀️

حرصم و درمیاره خیلی 

حرفم و گوش نمیده 

بچه‌ها تا ۲ سالگی تربیت پذیر نیستن 

باید صبر کنی و تحمل🤕

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
اره رفلاکس داره نوزاد بود سینمو پس زد... آخه مثلا امروز داشتم عوضش میکردم پوشکشو کشید خورد رو فرش دل ...

این رفتار ها طبیعت بچه ست مکمل بخور اعصابت ضعیف شده که نمیتونی تحمل کنی این چیزا رو 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
آلرژی نشانه هاش چیه

حتی یکی از این نشانه ها رو داشته باشه آلرژی داره بچه 

خون توی مدفوع

مدفوع مخاطی شکل 

بی قراری زیر سینه انگار داره زهر میخوره 

اگزما 

حتی یکی دو تاش هم باشه یعنی آلرژی داره اگر پیگیری نکنی مشکل معده براش به وجود میاد 

اگر اگزما داره باید ببری متخصص آسم و آلرژی اطفال اگر اگزما نمیشه ببر فوق تخصص گوارش اطفال

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
دکتر بهش شربت سانستول زینک داد از روزی ک دادم بدترشد... فهمیدم زینک رفلاکسشو تشدید میکنه الان یک هفت ...

اونو برای اشتهاش داده ریشه مشکل بچه ت احتمالا آلرژیه