2777
2789
عنوان

راه درآمد تو خونه با بچه بعدطلاق بیایین راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 76 پست
نهایت ۲۰۰ملیون پرایدم بخرن ماهیانه کسر از حقوق نامه دادم محل کار قرار از این برم کم کنن ۱/۴حقوقش با ...

بستگی داره یک چهارم حقوقش چقدر بشه ،نفقه ی بچه چقدره؟ 

ایینه شمعدون رو تو دیوار بفروش سمسار مفت میخره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگی کنی به چه قیمت؟ خدای نکرده ازش مریصی بگیری تکلیف چیه؟ باید خانواده حامی باشن حالا که نیستن مثل ...

شوهر من‌روی همه خیانتکاران را سفید کرده میگه میباس زودتر بری شکایت کنی طلاق درخاست بدی که سرم به سنگ بخوره زنایی که سينه و باسن بزرگ دارن دوست دارم تحریک میشم میرم سمتش و چون زنه ج ن د بود بیوه بود اغفال شدم و تو نبابد به من میگفتی فلانی بیوه هه نمتونم جلو خودم بگیرم

نهایت ۲۰۰ملیون پرایدم بخرن ماهیانه کسر از حقوق نامه دادم محل کار قرار از این برم کم کنن ۱/۴حقوقش با ...

یه سوال شنیده بودم اگه مرد فقط یه ماشین داشته باشه در عوص مهریه توقیف نمیشه، همسر شما دو تا ماشین داشت؟

یه سوال شنیده بودم اگه مرد فقط یه ماشین داشته باشه در عوص مهریه توقیف نمیشه، همسر شما دو تا ماشین دا ...

نه ماشین دیگه جزو مستثنیات دین نیست ما یه ماشین داشتیم که باهاش کار نمیکرد تو تاکسی و اسنپ اینا وقتی ماشین وسیله کار مرد باشه نمیشه توقیف کرد

شوهر من‌روی همه خیانتکاران را سفید کرده میگه میباس زودتر بری شکایت کنی طلاق درخاست بدی که سرم به سنگ ...

مشکل یا سوال حقوقی داشتین یه موقع من کمکتون میکنم.خدا بهتون آرامش بده

کاربر آقا

تو جای من بودی چیکار میکردی عزیزم اسمت چیه چن سالته

شرایطت سخته عزیزم ولی موندن تو این زندگیم چیزی جز عداب دادن تو و اسیب دیدن بچه ات نداره برات چون تو روحت مریض میشه تو این زندگی ،برا دخترتم نمیتونی مادر خوبی باشی .

در صورتی میتونی به ادامه ی این زندگی چند درصد فکر کنی که شوهرت واقعا پشیمون باشه از کارایی که کرده و قول بده که تکرارش نمیکنه ولی اگه نمیخواد خودشو اصلاح کنه مسئله فرق میکنه

شوهر من‌روی همه خیانتکاران را سفید کرده میگه میباس زودتر بری شکایت کنی طلاق درخاست بدی که سرم به سنگ ...

نکنه از قانون سر در میاره منتطره تو درخواست بدی که یه سری حق و حقوقت سر اینکه تو دادخواست دادی پایمال بشه؟؟؟