2777
2789
خب وقتی دیدی پر رنگ شد باید سریع اقدام کنی چون ۱۲ الی ۲۴ ساعت بعدش تخمکت ازاد میشه بهتره اسپرم از قب ...

اره اقدام میکنم

حتی خودمو نمیشورم دکترم گفت ۲ ساعت راه نرو ولی من تا صبح مبمونم چند ساعت

راستی شما علایم حاملگیتون جی بود که فهمیدین باردارینمن هر ماه علایم دارم حتی حالت تهوع از بو شکم د ...

ده روز مونده همون گرفتگی های تخمک گذاریته برو از نظر تخمدان چک شو بنظرم

من دوبار بارداریم متفاوت بود 

دومی رو زودتر با حس تهوع و کابوس های شبانه و چون اقدام کرده بودم منتظر  بودم بی بی چک زدم و چند روز مونده به پریود دیدم مثبته بعدم سردرد داشتم هنوزم گاهی دارم

اولی همون دردهای قاعدگی و گرفتگی 

فقط 24 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک پریود ترشحات سفید ابکی مثل شیر دارم ترشحاتم خیلی زیاد میشه مخوصا این ماه ببخشید لباس زیرم ک ...

ترشحات هر خانم توی دوره ماهیانه اش تغییر میکنه و این طبیعیه 

خیلی ترشحات رو ملاک بارداری نمیدونم بزای خودم حداقل اینطور نبود 

من فقط زملن تخمک گذاریم ترشحات کش دار داشتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره اقدام میکنمحتی خودمو نمیشورم دکترم گفت ۲ ساعت راه نرو ولی من تا صبح مبمونم چند ساعت

عزیزم تمام اینا میگن چرته و اطلاعات قدیمی 

دوست داشتی نیم ساعت دراز بکش پات بالا اما بیشتر نه فقط باعث اذیت و عفونتت ممکنه بشه

بعدم بارداری یه بخشیش زنه بهش دیگه مرد اسپرم هم مهمخ سرعت و کیفیتش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ده روز مونده همون گرفتگی های تخمک گذاریته برو از نظر تخمدان چک شو بنظرممن دوبار بارداریم متفاوت بود ...

دوره هام ۳۰ روزه هست یا ۲۸ بعصی ماها ۳۰ ام بعصب ماهاا ۲۸ 

ده روز مونده میشه  ۲۰ سیکلم درسته ؟ یعنی ۲۰ ام ازاد میکنم؟

عزیزم تمام اینا میگن چرته و اطلاعات قدیمی دوست داشتی نیم ساعت دراز بکش پات بالا اما بیشتر نه فقط باع ...

دقیقا  خیلی ببخشین  واژنم بو بد میگیره اونموقع ها که بدم‌میاد به شدت حس میکنم اسپرم داخل رحمم‌بو گرفته😥ولی بعد ی مدت بونمیدم اصلا فقط اونزوزا که اقدامم بو میگیره

شایدم عفونت میکنه 

فکر نمیکررم بارداری انقد سخت باشه

دوره هام ۳۰ روزه هست یا ۲۸ بعصی ماها ۳۰ ام بعصب ماهاا ۲۸ ده روز مونده میشه ۲۰ سیکلم درسته ؟ یعنی ۲۰ ...

تخمک دقیقا ۱۴ روز قبل پریود بعدیت ازاد میشه 

مثلا ده روز قبل پری یعنی ۴ روزه تخمک ازاد شده اگه لقاح صورت بگیره تخم توی لوله فالوپه به سمت رحم میزه حدودا پنج الی ۶ روز تخمک بارور در سفر به سمت رحمه پس داشتن علایم اصلا ربطی به بارداری نداره

علایم وقتی میاد که لانه گزینی انجام میشه تخمک ریشه میکنه داخل بافت رحم و هورمون جفت انسانی hcg وارد خون مادر میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم تمام اینا میگن چرته و اطلاعات قدیمی دوست داشتی نیم ساعت دراز بکش پات بالا اما بیشتر نه فقط باع ...

دکتر بهم گفت ۲ ساعت

من اشتباه کردم که زیاد میزاشتم بمونه شایدم عفونت میگیرم

قبل دکتر ماهای اول زود میشستم خودمو😂نهایت ۳ دیقه میموند 

دقیقا خیلی ببخشین واژنم بو بد میگیره اونموقع ها که بدم‌میاد به شدت حس میکنم اسپرم داخل رحمم‌بو گرف ...

سخت نیست به تغذیت برس وزن کم کن و استرس رو دور 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر بهم گفت ۲ ساعتمن اشتباه کردم که زیاد میزاشتم بمونه شایدم عفونت میگیرمقبل دکتر ماهای اول زود میش ...

باور کن ربط نداره منکه پا میشدم سریع ببین اسپرم خودش شناور میشه زودی میزه بالا مگر اینکه شوهرت ضعیف باشه که اونم تو یک روز بخوابی بازم نمیرسه بالا تا برسه اسپرم ها میمیرن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخمک دقیقا ۱۴ روز قبل پریود بعدیت ازاد میشه مثلا ده روز قبل پری یعنی ۴ روزه تخمک ازاد شده اگه لقاح ص ...

اخه قبل پری ۱۰ روز مونده یا ی هفته مونده دردام میگیره ول مبکنه برا من با اینا جور در نمیاد پس اون دردام برا تخمک گزاری نیست؟یا من خیلی دیر تخمک‌ازاد میکنم؟ شایدم دیر تخمک ازاد میکنم  اوتروزا دیگه خیلی اهمیت نمیدم که اقدام داشته باشم یا نه

باور کن ربط نداره منکه پا میشدم سریع ببین اسپرم خودش شناور میشه زودی میزه بالا مگر اینکه شوهرت ضعیف ...

فکر نکنم شوهرم ضعیف باشه

به احتمال قوی هر چیه از منه

یا زمان تخمو‌گزاریمو نمیتونم‌پیدا کنم یا اینکه مشکل تخمک دارم

اگه فکرت انقدر درگیر شده برو دکتر یه چکاپ شو

1
5
10
15
20
25
30
35
40