مهساموحد مدیر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1265 عنوان کسی بوده اینجا از بچگیش افکار و فانتزی عجیب داشته باشه | مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 119 پست یه سری افکاری که یه بچه به طور طبیعی نباید داشته باشه .. دیروز | 02:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
83arezu عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 1420 وای خیلی اورژانسیا جذاب بودنتازه یه بار یکیشون واسه یکی از بچه ها که حالش خیلی خراب بود آمپول زدآقا ... درکل نسل قبل علوم پزشکی ی چیز دیگه بود پسراشون ..الان دخترا پیشرفت کردن پسرا همه قد کوتاهمن بدبخت رو استاد چشم رنگیم کراش زدم امروز البته پرستاره اون
رستاخیزکائنات عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 13012 وای خیلی اورژانسیا جذاب بودنتازه یه بار یکیشون واسه یکی از بچه ها که حالش خیلی خراب بود آمپول زدآقا ... زمان ما ازین چیزا نبود یه مرده نابینا بود میاوردن برامون مداحی کنه همونم بچه ها کم مونده بود قورتش بدن از بس مرد ندیده بودن 😂 من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
night_diamond عضویت: 1400/11/06 تعداد پست: 8249 وای خیلی اورژانسیا جذاب بودنتازه یه بار یکیشون واسه یکی از بچه ها که حالش خیلی خراب بود آمپول زدآقا ... اوا اوه آمپولم زدهحتی تصور حال دانش آموزای دیگم هیجان انگیزه😂
fafashm عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 635 برا من به واقعیت تبدیل میشه هرچیزی که فکر میکنمشهریور همش دستمو میزدم به شکمم نیگفتم بچه نازم دوماه ... وایییی تو از بنده های محبوب خدایییه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ میشه راجبم فکر کنی ببینی چه اتفاقی واسم میوفته همینجوری حدس بزن
پریییییبیییی عضویت: 1397/04/04 تعداد پست: 3836 من یکی از فانتزیام این بود وقتی بزرگ شدم خدمتکار داشته باشمتو فکر و خیالم همیشه و مدام صداش میکردم و بهش کار میگفتم اسمشم کبری بوداما الان خودم خدمتکار خانواده امایموجی خنده خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 زمان ما ازین چیزا نبود یه مرده نابینا بود میاوردن برامون مداحی کنه همونم بچه ها کم مونده بود قورتش ب ... وای😂😂😂😂 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
حخحهحخ عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1312 وایییی تو از بنده های محبوب خدایییه خواهشی ازت بکنم قبول میکنی؟ میشه راجبم فکر کنی ببینی چه اتفاقی و ... با ی پسر خوشگل تر از خودت ازدواج میکنی گیر میده بهت فکر کنم دوست داره توام کوتاه میای
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 درمورد تو اسی احتمالا چیزی دیدی از اطرافیان رو ذهنت اثر گذاشته تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 با ی پسر خوشگل تر از خودت ازدواج میکنی گیر میده بهت فکر کنم دوست داره توام کوتاه میای برای من فکر خوب کنازدواج نمیخوام میخوام برم خارجه😁 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
مهساموحد مدیر استارتر عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 1265 درمورد تو اسی احتمالا چیزی دیدی از اطرافیان رو ذهنت اثر گذاشته نمیدونم والا شاید
fafashm عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 635 با ی پسر خوشگل تر از خودت ازدواج میکنی گیر میده بهت فکر کنم دوست داره توام کوتاه میای 😂عهه خداروشکر پس بچمون خوشگل میشهحدسات راجب الانمم درست بود چون یه دوست پسر داشتم خیلی گیر میداد ولی همیشه کوتاه میومدم
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 من واقعا فکر میکنم آدم نیستم چرا هیچ وقت احساسی به پسرا نداشتممردم انقد غش و ضعف میرفتن برا پسرا من همیشه تعطیل بودم و هستم😂😂🤣 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
حخحهحخ عضویت: 1402/01/10 تعداد پست: 1312 برای من فکر خوب کنازدواج نمیخوام میخوام برم خارجه😁 ببخشید ولی برا شما ی فکر دیگه میاد تو سرم ایشالاه که میرین
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 نمیدونم والا شاید ولش کن بهش فکر نکن بیا از فانتزیهای سمی بگو بخندیم تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من
آلسترومیا عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 7324 ببخشید ولی برا شما ی فکر دیگه میاد تو سرم ایشالاه که میرین چی اومد تو ذهنت؟ میمیرم؟🥺🥺🥺🥶 تو باغ زندگی فقط یه تکگله اونم من