2777
2789
عنوان

عشق تایپک های ترسناک بیاینن🌚✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1997 بازدید | 228 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی جن؟خیلیا دیدن

من چندین بار این اتفاقات برام رخ داده ولی شاهد دیدن چهره ای نبودم چرا باید باور کنم 

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

چقد تاپیک بیایین عکس بزارم زیاد شده😶😬 جالب اینجاس تا سه صفحه که فقط میگن بز بزار کو گذاشتی بلایک و.‌.. بعد طرف میزاره سریع حذف میکنه دوباره میان میگن بز بزار .... اخرشم به دعوا منتهی نشه جای شکر داره 😆

😍تمام اهنگاشو دارم

من شب و روز هدفون به گوشم آرامشم تو آهنگای مایکل هست 

سعی میکنم همه جا حرفش بزنم مثل اون باشم دلم نمی‌خواد فراموش بشه اگه یه روز بگن غیر از خدا برای کسی سجده کن قطعا برای اون سجده میکنم

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
من چندین بار این اتفاقات برام رخ داده ولی شاهد دیدن چهره ای نبودم چرا باید باور کنم

منم ی بار فقط

ولی به هر حال موجودات ماورایی وجود دارن نمیشه منکر وجود داشتنشون بشیم

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

چقد تاپیک بیایین عکس بزارم زیاد شده😶😬 جالب اینجاس تا سه صفحه که فقط میگن بز بزار کو گذاشتی بلایک و ...

عکس خودت؟ 

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙