2777
2789
عنوان

شیش تا تا پسر بیشتر تو کلاسمون نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما ۱۸ نفریم ۱۰ تا پسر ۸ دختر 

بغیر سه تا از دخترا که ادا عشوه ان همه با هم خوبیم سلام علیک خیلی عادی

بابا دختر مستقلی شدم تو رو خدا دیگه جالا رفتی فکر ما رو نکن نگران نباش با آرامش بخواب من خوبم فقط دلتنگم😔🖤❤

مگ واجبه؟خو ولشون کن

خب میگم کلا چطوری باید رفتار کنم قانون چیه سلام کنم حرف بزنم یا تزنم

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خو پس واسه چی زحمت کشیدن رفتن دانشگاه؟؟؟؟به نظرت هدف درس بوده ؟؟🤣🤣🤣

نمیدونم😂😂😂

خلاصه بگم من یه دانش آموز کنکوریم (تجربی♡)دوست دارم گزارشکار روزانه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم...تنها هدفم از اومدن به سایت فقط ایجاد انگیزه برای خودمه!♡●دانشجوی دندان پزشکی آینده😍🦷" میشه برای قبولیم صلوات بفرستین🥲 '

خب میگم کلا چطوری باید رفتار کنم قانون چیه سلام کنم حرف بزنم یا تزنم

عادی باش اگ یهو دیدیشون سلام کت اگ هرکی سرش تو کار خودش بود سلام نکن

خلاصه بگم من یه دانش آموز کنکوریم (تجربی♡)دوست دارم گزارشکار روزانه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم...تنها هدفم از اومدن به سایت فقط ایجاد انگیزه برای خودمه!♡●دانشجوی دندان پزشکی آینده😍🦷" میشه برای قبولیم صلوات بفرستین🥲 '

منی ک محل صگ ب این خنگولا نمیدم..خدایااا یکی از یکی بدترررر..یکیشون منگول من سرم پایین بود داشتم بند کفشمو میبستم تو همین حین اومد نشس صندلی کناری من بیشعور کور بود انگار ینی وقتی دسته ی میزو برد بالا گووپسسس کلم داغون شد ی لحظه حس کردم کلمو زدن ب دیوار بتنی😑

آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪

من دو تا ارشد دارم.

اولی که سال ۹۰ بود و مجرد بودم،فقط یه پسر تو کلاسمون بود،برای مقاله و این چیزا رفتم ازش شماره گرفتم.

برای دومی فقط من خانمم و بقیه همه آقا

برای جزوه،تقلب،مقاله،پایان نامه و .... با همه سلام علیک کردم و شماره گرفتم😬

نه نمیگن میگن سنگینه

خب خداشکر 

آخه اون روز یک جوری داشت به اون پسره کنار من رد میشد جا نبود میگفت ببخشید عذر می خوام واقعا اینا گفتم پشت سرم مسخره نکننن این دختره عقب افتاده هست اینقدر با ادب واینا با من حرف میزنه 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم