روز اول یکیشون که خیلی حرف الکی میزنه همه بدنشون میاد ازش مزه زیاد داره و درس نمی خونه با من حرف میزد که مخ بزنه منم محلش ندادم
حالا یه پسرایی تو کلاسمون هستن خوبن با ادب و درس خونن ولی خب من از روز اول حرف نزدم باهاشون باید سلام کنم حرف بزنم ؟ بلد نیستم بعد حرف نزنم بگن خودش گرفته ولی خب حرف بزنم میگن پیگمی
ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خو پس واسه چی زحمت کشیدن رفتن دانشگاه؟؟؟؟به نظرت هدف درس بوده ؟؟🤣🤣🤣
نمیدونم😂😂😂
خلاصه بگم من یه دانش آموز کنکوریم (تجربی♡)دوست دارم گزارشکار روزانه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم...تنها هدفم از اومدن به سایت فقط ایجاد انگیزه برای خودمه!♡●دانشجوی دندان پزشکی آینده😍🦷" میشه برای قبولیم صلوات بفرستین🥲 '
خب میگم کلا چطوری باید رفتار کنم قانون چیه سلام کنم حرف بزنم یا تزنم
عادی باش اگ یهو دیدیشون سلام کت اگ هرکی سرش تو کار خودش بود سلام نکن
خلاصه بگم من یه دانش آموز کنکوریم (تجربی♡)دوست دارم گزارشکار روزانه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم...تنها هدفم از اومدن به سایت فقط ایجاد انگیزه برای خودمه!♡●دانشجوی دندان پزشکی آینده😍🦷" میشه برای قبولیم صلوات بفرستین🥲 '
منی ک محل صگ ب این خنگولا نمیدم..خدایااا یکی از یکی بدترررر..یکیشون منگول من سرم پایین بود داشتم بند کفشمو میبستم تو همین حین اومد نشس صندلی کناری من بیشعور کور بود انگار ینی وقتی دسته ی میزو برد بالا گووپسسس کلم داغون شد ی لحظه حس کردم کلمو زدن ب دیوار بتنی😑
آقایون عقل کل لطفا درخواست ندید تو زمینه اصکلی ثابت شده ایین دیگ بیشتر ازین اوردوز میکنم بسه!😑🔪
آخه اون روز یک جوری داشت به اون پسره کنار من رد میشد جا نبود میگفت ببخشید عذر می خوام واقعا اینا گفتم پشت سرم مسخره نکننن این دختره عقب افتاده هست اینقدر با ادب واینا با من حرف میزنه
ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم
سلام که بکن. شده یک سلام کلی. هروقت ازت سوال پرسیدن جواب بده. سوال درسی، چیزی داشتی مودبانه و سنگین بپرس. چه عیبی دلره. الکی خنده و چرت و پرت گفتن سبکه.