2777
2789

روز اول یکیشون که خیلی حرف الکی میزنه همه بدنشون میاد ازش مزه زیاد داره و درس نمی خونه با من حرف می‌زد که مخ بزنه منم محلش ندادم 

حالا یه پسرایی تو کلاسمون هستن خوبن با ادب و درس خونن ولی خب من از روز اول حرف نزدم باهاشون باید سلام کنم حرف بزنم ؟ بلد نیستم بعد حرف نزنم بگن خودش گرفته ولی خب حرف بزنم میگن پیگمی 

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مگ واجبه؟خو ولشون کن 

خلاصه بگم من یه دانش آموز کنکوریم (تجربی♡)دوست دارم گزارشکار روزانه ام رو باهاتون به اشتراک بزارم...تنها هدفم از اومدن به سایت فقط ایجاد انگیزه برای خودمه!♡●دانشجوی دندان پزشکی آینده😍🦷" میشه برای قبولیم صلوات بفرستین🥲 '

هعی یادش بگیر 

ماهم کلا ۶تا بودن 

یه کلاسمون فقط یکی از واحدها 

ای خدا رو هرکدومم بچها اسم گذاشته بودن 🫣

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

رفتار عادی خودت برات مهم نباشه چی میگن چه فکری میکنن

حب نمی خوام فکر کنن عقب افتاده هستم 

چون دختر ارومیم فقط درس می خونم و دوستای دختر دارم گفتم بعد پشت سرم نگن عقب افتادس

ما جانی دپ هم بشیم باز همه میگن جانی دپ چی بود رفی بچسب ❤️ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم