2777
2789

واقعا راست  همه چیز شانس تو زندگی یه خانمی رو می شناسم خانواده درستی نداشت حتی هرکسی حاضر نبود خواستگاریش بره دختره هم خودش اهل دوستی با پسرا بود زد شانسش گرفت با پسری دوست شد عقدش کرد دختره اصلا قیاف جالبی نداشت اصلا بشدت معمولی بشدت معمولی رو به پاین شانس زد شوهرش پولدار بود  چنان با جراحی زیبای هزار تا کار رو صورتش کرد چنان زیبا به روز لاغری شد که حد نداره

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانس نیس عزیزم

همچین دختری تجربه داره

مردا رو خوب میشناسه دلبری رو بلد شده و در نهایت مخ یک مورد مناسب رو میزنه

اما دختر با حیا و آفتاب مهتاب ندیده بدون تجربه گند میزنه با انتخابش از روی نا آگاهی

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

شانس نیس عزیزمهمچین دختری تجربه دارهمردا رو خوب میشناسه دلبری رو بلد شده و در نهایت مخ یک مورد مناسب ...

بقرآن باز من از اون زیباترم مهم شانس

شانس نیس عزیزمهمچین دختری تجربه دارهمردا رو خوب میشناسه دلبری رو بلد شده و در نهایت مخ یک مورد مناسب ...

تازه من خانواده بهتری دارم

ببین یه چیطی بهت بگم دختر خوب دیگه به درد نمیخوره قدیما بود میگفتن دختر خوب باشه و سنگین باشه و فلان باشه

الان من هزارتا پسر اطرافم دیدم خوبی و نجابت من به چشمشونم نیومد خیلی چیزای دیگه براشون مهم بود

بقرآن باز من از اون زیباترم مهم شانس

نگفتم زیبایی و خانواده

مهارت ارتباط با پسرا و روش های دلبری و مخ زنی که طی سالها تجربه به دست میاد

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

نگفتم زیبایی و خانوادهمهارت ارتباط با پسرا و روش های دلبری و مخ زنی که طی سالها تجربه به دست میاد

بخدا شانس بعضیا رو دیدم باصدنفر بودن اما شانس نداشتن