2777
2789

دوستان  فردا تولدم. 

چند هفته پیش خونه مادرم بودم که گفت میخواد برای شهادت فاطمه زهرا مراسم بگیرن. بهم گفت اگه تونستی بیا جلو شوهرم‌ من گفتم روز تولدم نمیتونم بیام آخه خونه مامانم با خونه من چندتا شهر فاصله داره ۲ ساعتی راه بعدش شوهرم وسط هفته نمیتونه منو ببره برگرده اگه ببره حداقل باید یه شب بمونه. 

حالا فردا روز تولدم شوهرم میگه برو  خونه مامانت اینا بعدوسیله هاشو جمع کرده اومدیم خونه مامانش منم مجبوری وسیله هام برداشتم. که فردا بابام میخواد دنبال خواهر بره منو هم ببره. به همسرم گفته بودم نمیخوام برم میخوام بمونم باهم تولد بگیریم. به نظرتون من باید بهش بگم میخوام بمونم برام تولد بگیری یا اون باید بگه نرو من میخوام تولد بگیرم برات. رفتم باشگاه اومدم دیدم تموم وسیله هاش جمع کرده شب بره خونه مامانش اینا بمونه منم فردا برم خونه مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا تو بری خونه پدرتاون جلو جلو کجا میره خونه مادرش

الان اومدیم خونه مادرش ایناست تموم وسیله هاشم جمع کرده آورده منم مجبور شدم بیارم خیلی دلم گرفت بخاطر این کارش. من فردا تولدم بود ازش انتظار داشتم حداقل یه گلی کیکی سورپرازی چیزی . خیلی دلم شکست

بخاطر تولدتون خودتو کوچیک نکن اگه دوس داشته باشه میگیره بعدشم سر تولد خودش جبران کن 

منم امشب تولدم بود شوهرم فقط بهم تبریک گفت و کیک نگرفت چون منم براش تولد نگرفتم همینکار انجام داد 

هیچی سکوت کن فردا هم برو خونه مامانت مگه محتاجی کسی برات تولد بگیره هرکسی هم گرفت دستش درد نکنه ولی ...

من خودم براش یه تولد خیلی خوش عالی گرفتم همین چند ماه پیش. امشب اومده پیش مامانش بمونه چو مامانش شب میترسه تنها بمونه باباش نصف شب میره سر کار 

شما بهتر همسرتو میشناسی چرا تعارف میکنی هرطور که دوست داری،حرف دلتو بهش بگو.بگو فردا تولدمه دوست دار ...

بهش گفته بودم از هفته پیش همش میگفت میخوایی بری خونه مامانت  شاید هر روز این سوال میکرد چند باز بحثم شد گفتم نمیخوام برم چرا زور میکنی من میخواستم بمونم برام تولد بگیری. باز همش سوال میکرو میری خونه مامانت اینا . که امروز از باشگاه رسیدم خونه دیدم ساکشو بسته ازش توقع داشتم بهم تبریک بگه دیدم اینکار کرده