2777
2789
عنوان

فردا شب خواستگاریمه

128 بازدید | 15 پست

به زور خانوادم راضی شدن حالا امروز با هزار منت بهم پول دادن برو لباس بخر منم کل شهرمون گشتم شهرمون کوچیکه

حالا خستم فردا هم نوبت ارایشگاه دارم 

مامانم اذیتم میکنه میگه خودت کارای خونه بکن 

در صورتی که دوتا خواهر و دوتا زن داداش دارم مامانم میگه تنهای کار کن

میگه الان برو شیشه پاک کن😐

هر حرفی میزنم ادا مو درمیاره دیگه اشکم دراومده😓😓😓

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان ریلکس کن و بگیر بخواب عروس خانوم

امشب ریز به ریز کارایی که باید انجام بدی رو بنویس

فردا زودتر پاشو یه قهوه بخور و از روی لیست کاراتو انجام بده

مطمئن باش به همش میرسی

اجازه نده کسی حال خوبتو خراب کنه

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
الان ریلکس کن و بگیر بخواب عروس خانومامشب ریز به ریز کارایی که باید انجام بدی رو بنویسفردا زودتر پاش ...

خیلی ناراحتم من توی مراسمای اینا صد خودم گذاشتم برا مراسم داداشم توی یه هفته بود 5کیلو کم کردم 

خیلی ناراحتم من توی مراسمای اینا صد خودم گذاشتم برا مراسم داداشم توی یه هفته بود 5کیلو کم کردم

حق داری، گاهی بقیه اونطوری که شایسته ش هستیم قدردان ما نیستن

مطمئنا برات سنگینه ولی از این بعد شناختیشون و فهمیدی نباید صدتو براشون بذاری، فقط توی شرایط بدی خود واقعیشونو نشون دادن

کدوم شهری؟ عمیقا دلم میخواست بتونم یه کاری برات انجام بدم🫂

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
ممنون عزیزم ایلام

خیلی از هم دوریم

اگه کارای خونه رو باید تنهایی انجام بدی سعی کن فقط ظاهرو تمیز کنی زیاد خودتو خسته نکن که برای مراسم بی انرژی نباشی

خیلی از هم دوریماگه کارای خونه رو باید تنهایی انجام بدی سعی کن فقط ظاهرو تمیز کنی زیاد خودتو خسته نک ...

دیگه یادداشت کردم همه رو اره دیگه بخدا میترسم خواب بمونم خوابمم نمیبره