2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گردن بند منو نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 93 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی نگو سر عروسی وقتی اورد بگو اخی مرسی مامان چند بار ب فلانی اسم شوهرت گفتم گفت دست مامان امانته ...

چقد چندشید بعضیا که چه آخه از الان زبون بازی خب میخواد به عنوان کادو بده خدا به مادرشوهرت صبر بده😐

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

میخواد به اسم خودش باشه مثلا

برا همین اینو بگو چون پرو تشریف داره  میخواد خودش از کادو قصر در بره    بگو‌مرسی بابت اینکه مراقب گرنبندی که علی مثلا اسم شوهرت 

خریده بودین   الان اصلا بحث نکن ک شوهرت  فک نکنه کرم ریختی خودتو ب ندونستن که عه نباید میگفتم برن 

همسرتون با پول خودش خریده ؟ اگر با پول خودش هست خوب مادرشون بهتر هست با پول خودش هدیه تهیه کنه و بده  

البته بهتر هست برای این چیزها اوقات خودتون رو تلخ نکنید این روزها میگذره چون قرار هست باهم عمری زندگی کنید سعی کنید با صبوری و سیاست پیش برید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
برا همین اینو بگو چون پرو تشریف داره میخواد خودش از کادو قصر در بره بگو‌مرسی بابت اینکه مراقب گر ...

آره نمی‌خواد کادو بده عقدمم همین کارو کرد 

ساعتی که شوهرم گرفته بود به اسم خودش داد بهم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگه مادر ندارید که حس یه مادر رو درک‌کنید 

چرا اینجوری هستید اخه

اگه تو شوهر داری یه مرد بالاسرته سایه سر همون زنه

دخترزیبای کورد هستم....از اسمی که انتخاب کردم پشیمونم وات د فاز کوکب خانم  
چقد چندشید بعضیا که چه آخه از الان زبون بازی خب میخواد به عنوان کادو بده خدا به مادرشوهرت صبر بده😐

چرا زبون بازی 

۱۵ گرم شوهرش براش طلا خریده 

چرا مادر شوهر بده مطمئن باش اینجور مادر شوهرا ندار نیستن  فقط میخواد   الکی کلاس بزاره با پول شوهر این بنده خدا و از زیر کادو در بره  

برا همین اینو بگو چون پرو تشریف داره میخواد خودش از کادو قصر در بره بگو‌مرسی بابت اینکه مراقب گر ...

چقدر مسخره !اینجوری شان خود عروس میاد پایین با این طرز حرف زدنش

همسرتون با پول خودش خریده ؟ اگر با پول خودش هست خوب مادرشون بهتر هست با پول خودش هدیه تهیه کنه و بده ...

تمامش رو شوهرم داده و میخواد به اسم خودش تموم کنه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مگه مادر ندارید که حس یه مادر رو درک‌کنید چرا اینجوری هستید اخهاگه تو شوهر داری یه مرد بالاسرته سایه ...

به خدا منم دلم سوخت

یه جوری پول شوهرم پول شوهرت میکنن انگار اینا پولدارش کردن

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....

قصد توهین ندارما

ولی این ادبیات فقط مناسب نی نی سایت و نوشتن پیامه

کی تو رابطه های واقعی اینجوری میگه

بعد اینجوری بگه چی میشه تبعاتش چیه

جز اینکه وسط عروسی طرف مقابلم بدتر جوابش بده

مگه مادر ندارید که حس یه مادر رو درک‌کنید چرا اینجوری هستید اخهاگه تو شوهر داری یه مرد بالاسرته سایه ...

بحث این جاست نمی‌خواد کادو بده