همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برا همین اینو بگو چون پرو تشریف داره میخواد خودش از کادو قصر در بره بگومرسی بابت اینکه مراقب گر ...
آره نمیخواد کادو بده عقدمم همین کارو کرد
ساعتی که شوهرم گرفته بود به اسم خودش داد بهم
همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
همسرتون با پول خودش خریده ؟ اگر با پول خودش هست خوب مادرشون بهتر هست با پول خودش هدیه تهیه کنه و بده ...
تمامش رو شوهرم داده و میخواد به اسم خودش تموم کنه
مگه مادر ندارید که حس یه مادر رو درککنید چرا اینجوری هستید اخهاگه تو شوهر داری یه مرد بالاسرته سایه ...
بحث این جاست نمیخواد کادو بده