2777
2789
عنوان

مادر شوهرم گردن بند منو نمی‌ده

| مشاهده متن کامل بحث + 1921 بازدید | 93 پست
نه عزیزم شان عروس نمیاد پایین چرا همیشه عروسا باید کوتا بیان از حق خودشون بگذرن اتفاقا شان مادر شو ...

پول یکی دیگه

اون یکی دیگه پسرشه

زحمتش کشیده

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
حالابده بهتاشکال نداره یکم دیرتر میشهلابدمیخادجلو مردم جلوه داشته باشه،کادوبده

میخواد خودش کادو نده 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهم تو دوران عقد شوهرم همینجوری برام لب تاب خرید مادرش میگفت بدون مناسبت ؟!! صبر کن برا تولدش بهش ب ...

مآله من دستبند سر عروسی از از طرف مادر داماد ماله شوهرم بود دادن . برا کادو برادر شوهر و خواهر شوهرم خودمون پول دادیم بهشون دادن الانم والا ارج و قرب نداریم ک 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
میده الان بده بهت با این اخلاقت مشخصه روز‌عروسی قبل دادن هدایا تو بهش نمبدی که به اسم خودش بهت بده ن ...

چرا چیزی که شوهرم گرفته بدم به اون ؟

چون نمی‌خواد کادو بده 

روز عقدمون هم هیچ کادویی نداد 

ساعتی که شوهرم گرفت گفت من خریدم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

اگه برداشت براخودش چی؟ کاری ازت برمیاد،،،نهپس دعاکن پست بده،حالا

همینو میگم 

مطمین باش اگه دختر خودش هک بود همین کارو میکرد از شوهر تو میگرف برا اونا میخرید حواست همین اول جمع ...

یعنی قشنگ زرنگار بخدا من برا خواهر شوهرم بهش طلا دادن برا عروسیش با وجودی ک میگفتن دستشون تگه یکسال بعد برا من طلای شوهرمو دادن بهمون زور داره بخدا 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
قصد توهین ندارماولی این ادبیات فقط مناسب نی نی سایت و نوشتن پیامهکی تو رابطه های واقعی اینجوری میگهب ...

یعنی چی  عزیز من مطمین باش این مادر شوهرش اب زیر کاهه 

من ندیده میگم  کسی که میخواد ب پسرش بگه چیکار کن چیکار نکن ادم درستی نیس   مطمین باش زرنگ تشریف داره   مطمئن باش همچین ادمی ب خاطر عروس  کاری نمیکنه 

همینو میگم

خداکنه بده

میدونه شما ازگردنبندخبر داری؟؟؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
یعنی چی عزیز من مطمین باش این مادر شوهرش اب زیر کاهه من ندیده میگم کسی که میخواد ب پسرش بگه چیکا ...

مادرشوهر منم همین کارو کرد

نه اب زیرکاه بود نه بدجنس

دستش خالی بود

وقتی ارث بهش رسید بهمون کمک کرد یه جایی که فکرش نمیکردیم

تا همیشه ممنونشم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
یعنی قشنگ زرنگار بخدا من برا خواهر شوهرم بهش طلا دادن برا عروسیش با وجودی ک میگفتن دستشون تگه یکسال ...

زرنگ نیستن کم لطفن ببخشید نادونن بد همینا میان میشین میگن عروس بده فلانه اخه شماها انقد بد ذاتیتت چ انتظاری از عرپس دارید همینا پس فردا دوتاهم میخوان بزنن تو سر عروس من دارم ب چشم خودم تو زندگی خودم میبینم دارم اب میشم  ب مادر شوهر خواهر شوهر پرو باید پرو باشی وگرنه شوهرت زندگیت همچیت رفته 

یعنی چی عزیز من مطمین باش این مادر شوهرش اب زیر کاهه من ندیده میگم کسی که میخواد ب پسرش بگه چیکا ...

اصلا کاری به موضوع ندارم

درباره نوع حرف زدنی که پیشنهاد دادین گفتم

منم ندیده به شما میگم عروسی که هنوز زیر سقف نرفته هی

پول شوهرم پول شوهرم میکنه 

از مادرشوهر آب زیر کاه بدتره

در بدترین حالت در و تخته با هم جور شدن

خداکنه بدهمیدونه شما ازگردنبندخبر داری؟؟؟

آره میدونه 

مادرشوهر منم همین کارو کردنه اب زیرکاه بود نه بدجنسدستش خالی بودوقتی ارث بهش رسید بهمون کمک کرد یه ج ...

بالا به یه نفر  گفتم اگع  مطمئن باش این  داره 

شاید مادر شوهر شما خوب بود 

ولی مادر شوهر این بنده خدا معلومه از اون عوضی های اب زیرکاس ن سر عقد داده ن سر سر عروسی  میتونس  اندازه پنج گرمشو از پسرش بگیره نه کل پونزده گرمو  این ب فکر عروسه؟؟؟؟

نه میخواد عروس پرو نشه ی وقت که بگن پسرش خرید میخواد همه جا بگه من خریدم 

همین ادم پس فردا میرنه تو سر این بنده خدا اگه نزد  هرچی خواس ب من بگه

طبق تجربه من، وقتی خانواده شوهر خریدهای پسرشون رو به اسم خودشون میزنن، بعدها اگه کدورتی پیش بیاد، واسه همین کادوها و خریدها ادعای مالکیت میکنن. حالا بعضیا میایید میگید مادره فلانه بهمانه.

معمولا هم تو جمع میگن اینو من خریدم اونو من خریدم  پولشو من دادم کادو رو من خریدم که به همه بگن چه ها که واسه عروسمون نکردیم، در صورتی که اینکار دروغگویی و نمایشه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel