2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 1242 بازدید | 171 پست
کدومه

لطفا چله سوره های حشر ، واقعه ،مزمل ،طلاق ، یس ، طاها جهت ازدواج 

و همینطور چله های دعاهای معراج و توصیه میگنم شدید زیارت عاشورا اگر تونستید به روش حق شناس اگر نه روزی یکبار با صد لعن و صد سلام 

نذر نمک و نماز استغاثه به حضرت زهرا

و نماز حاجت روز پنج شنبه

روزی ۴۰۰ بار تا ۴۰ روز ذکر یونسیه

ان شاءالله حاجت روا باشید و به حق حضرت زهرا به خواسته اتون برسید حتما فردا شهادت حضرت زهرا هست توسل پیدا کنید به مادر بزرگوار 

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

لطفا برای من بگیدنی نی من سالم باشهو انشالا میرم سونو جنسیت بگن پسر

سلام عزیز ان شاءالله که سالم و سلامت باشن 

برای زیبایی و صالح بودن فرزند لطفا کتاب ریحانه بهشتی خریداری کنید و طبق توصیه های این کتاب عمل کنید فرزند شما به امید خدا بسیار زیبا و  صالح خواهد شد

برای سلامتی حتما سوره های زیبای واقعه ، طاها بخونید و رو شکمتون دست بکشید و تو خونه بزارید پخش بشه 

برای دوری چشم بد از فرزند ناس و فلق بخونید

برای صحت و سلامتی و در حافظت اهلبیت بودن ایت الکرسی بخونید به نیتش بفرستید برای حضرت عباس ، حضرت علی اصغر ، حضرت رقیه 

جهت حاجت پسر دار شدنتون 

چله دعای معراج جهت اینکه فرزند پسر بشه بردارید

چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام

و فردا حتما برای حاجتتون نماز استغاثه حضرت زهرا بخونید

ان شاءالله حاجت روا باشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا برای من بگیدنی نی من سالم باشهو انشالا میرم سونو جنسیت بگن پسر

البته که بسپار به خدا و بگو خدایا فرزند صالح و سالم بده

اما برای پسر دار شدن چله دعای معراج خیلی مجربه

همچنین هر وقت خانمی نیت کنه و بگه اگر فرزندم پسر شد اسم اورا علی و یا محمد میگذارم حتما پسر میشه

نیست کن 

دو رکعت نماز بخون تسبیحات حضرت زهرا بفرست بعد ۷۰ مرتبه استݝفار بعد دست بکش رو شکمت و بگو خدایا اگر فرزندم پسر شد اسم اورا علی یا محمد میگذارم

و اگر اینطور شد واقعا باید اسمشو بزاری هاا

یکیو خیلی دوسدارم ولی خیلی ازم دوره ، از وقتی دیدمش و شناختمش باوجود اینکه بی محلی زیادی کرد و سرد بود اما دوسداشتنم کم نشد بیشترم شد

ممکنه یه ذکری دعایی چیزی بگی ک حداقل بم پیام بده یا اونم بهم حس پیدا کنه؟🥲

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
برای رفع قهر و کدورت بین خواهر و برادر چی بخونیم؟

سوره نصر ۷ بار

و این دعا رو ۱۴ بار بخون 

إِنَّ رَبَّکُمُ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ فِی سِتَّهِ أَیَّامٍ ثُمَّ اسْتَوَیٰ عَلَی الْعَرْشِ یُغْشِی اللَّیْلَ النَّهَارَ یَطْلُبُهُ حَثِیثًا وَالشَّمْسَ وَالْقَمَرَ وَالنُّجُومَ مُسَخَّرَاتٍ بِأَمْرِهِ ۗ أَلَا لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ ۗ تَبَارَکَ اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ. ادْعُوا رَبَّکُمْ تَضَرُّعًا وَخُفْیَهً ۚ إِنَّهُ لَا یُحِبُّ الْمُعْتَدِینَ. وَلَا تُفْسِدُوا فِی الْأَرْضِ بَعْدَ إِصْلَاحِهَا وَادْعُوهُ خَوْفًا وَطَمَعًا ۚ إِنَّ رَحْمَتَ اللَّهِ قَرِیبٌ مِّنَ الْمُحْسِنِینَ

چله زیارت عاشورا بگیر با صد لعن و سلام نذر کن بسیار مجرب

یکیو خیلی دوسدارم ولی خیلی ازم دوره ، از وقتی دیدمش و شناختمش باوجود اینکه بی محلی زیادی کرد و سرد ب ...

والا عزیزم معمولا اذکار و دعایی گفتم برای نیت های حلال جواب میده ولی اگر نیتت ازدواج باهاش هست برای جلب محبت بهت معرفی میکنم

روزی ۴۰۰ بار تا ۴۰ روز ذکر یونسیه 

روزی ۱۰۰۱ بار تا ۴۰ روز ذکر یا ودود (البته بیشتر بین زن و شوهر جواب میده ولی امتحانش ارزش داره )

بعد از نماز صبح ۱۲۹ بار ذکر یا لطیف تا ۴۰ روز

صلوات با تعداد بالا مثلا ۱۰۰۰ تا نذر اهلبیت کن 

چله سوره های زیر مجرب 👇

حشر ، طاها ، یس ، مزمل ، طلاق 

و همینطور چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام و توسل به اباعبدالله الحسین و برادرشون حضرت عباس بسیار مجرب

حالا چله دعای مقاتل بن سلمان هم خوبه 

زندگی داداشم ،اگه به صلاحه زنش برگرده اگه صلاح نیست به آسونی و سلامتی از هم جدا بشن

اعمال نذر و نیاز و توسل به حضرت زهرا که فردا روز شهادتش هم هست بجا بیارید

۵ بسته نمک به نیت پنج تن ال عبا نذر کنید بگید یا زهرا حاجتم گرفتم پخشش میکنم

بعدش حدیث کسا

زیارت حضرت زهرا

نماز استغاثه به حضرت زهرا

وٍ ۵۳۰ بار صلوات خاص حضرت رو بخونید

به امید خدا راهنماییتون میکنه حضرت

همچنین میتونید سوره نصر براشون بخونید

و یا چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام بردارید به نیتشون بسیار مجرب بسیار مجرب

سلام عزیز ان شاءالله که سالم و سلامت باشن برای زیبایی و صالح بودن فرزند لطفا کتاب ریحانه بهشتی خریدا ...

ممنون عزیز 

خدا هرچی دلت می‌خواد بهت بده

الان سه ماه کامل تموم شده دعای معراج تاثیر داره دیگه؟

چون دوتا سونو رفتم برا چکاپ احتمال دختر دادن

ممنون عزیز خدا هرچی دلت می‌خواد بهت بدهالان سه ماه کامل تموم شده دعای معراج تاثیر داره دیگه؟چون دوتا ...

سلامت باشی عزیزم نیتت برا دعا معراچ همین بوده؟؟

کارای دیگه ای بهت گفتم انجام دادی/

نه من نمیدونستم چله معراج روالان سه ماهم تموم شدهمیتونم چله بردارم؟ولی نذر اسم محمد رو انجام دادم

ی سری دعای دیگه نوشتم اونارو هم بخون

نمیدونم الان فایده داشته باشه ولی عیب نداره به این نیت چله دعای معراج بردار 

اعمال امروز بجا اوردی ؟ نماز استغاثه حضرت زهرا و نذر نمک؟