2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 114 پست
بله میتونید از سید ابراهیم حبیب زاده شاگرد ایت الله حق شناس جهت معرفی نائب کمک بگیرید @Haghshenas110

هزینش رومیدونید؟

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نی نی میخوام... شش ساله دعام اینه فقط😭

قربونت بشم من از ته دل میخوام خدا بهت یه نی نی ناز بده عشق کنی حالا من نه حس ششمی م نه چیزی ولی خوندن پیامو حس کردم یه پسر تپل و ناز بچه شما میشه ... دختردایی من ۱۳ سال بچه دار نشد دکتر و هرچی بگی رفت اخر رسیده بود به طب سنتی و دعانویس ... نشد که نشد ... اخر یادمه دخترخالم زایید دراز کشیده بود ...پاشد بره جاش گرم بود و تازه زاییده بود مامانم خوابوندش حای دخترخالم اونم خندید گف مگه میشه ؟ یه جای دیگم رفت یکی تازه زاییده بود اون پیش بقیه گفته بود نکنه دعا داره ؟برای بچم ضرر نداشته باشه ؟ به گوشش رسید چنان دلش شکستتتتت ... مادرشوهرش اینا دنبال زن بودن برای پسرشون .‌.خلاصه این همه چیو ول کرد گف نمیشم چیکارکنم ؟ بیخیال شد ۳ماه بعد وسط خونه تکونی یهو حالت تهوع گرف گف از شویندس .. رف دکتر ازمایش داد نگو حامله س🥲❤️❤️ خلاصه یه گل پسر دنیا اورده ینی انقدر این نازه انقدر قشنگه میخوای بخوریش هزارماشالله

برای گشایش بختچله سوره حشر و یس تا ۴۰ روز از طلوع افتاب تا قبل غروبذکر یونسیه ۴۰۰ بارچله سوره طاها ن ...

ممنونم بابت راهنماییتون، تازگیا به آقا ابوالفضل العباس متوسل شدم هر روز ۱۱۰۸ صلوات میفرستم و هدیه میکنم و ذکر یاکاشف الکرب، به نظرتون صدامو میشنون؟اگه روشی هست برای توسل به ایشون میشه بهم بگید،خودم توی نت گشتم چیزخاصی پیدا نکردم.

ی چیزی براتون تعریف میکنم مدتها پیش شنیدم درست یادم نمیاد نمیخوام کم و زیاد بگمکسی بود که برای بچه د ...

من اون شش ساله نیستم

ولی در کل آره خودمم اینو‌ پذیرفتم که نمیشه چیزیو بزور از خدا خواست

اینطور نیست که حرفی برای گفتن نداشته باشیم.                    درحقیقت حرفای ناگفته زیادی داریم.      اماچون هر انچه که تابه امروز گفته ایم بی فایده بوده دیگر سکوت کرده ایم... 
سلام خوبین میشه برای بازگشت و ازدواج با شخص مورد نظر هم بگید؟

سلام در امور حلال

خواندن ۱۰۰۱ مرتبه ذکر یا ودود تا ۴۰ روز

ذکر یونسیه ۴۰۰ بار

نماز استغاثه به حضرت زهرا و نماز حاجت ۵ شنبه

چله سوره های حشر ، واقعه ، یس ، مزمل ، طلاق ، طاها

چله زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

استاتر یه سوال ازت میپرسم اگر جوابشو بدونی خیلی ممنون میشم جواب بدی 

چندسال قبل من کشف مطلب زدم که با فلانی ازدواج میکنم یا نه ؟ بین خواب و بیداری درست نمیدونم یا حضرت زهرا بودن یا امام زمان بهم گفتن با اون شخص ازدواج میکنم جالبه که درست شب وفات حضرت زهرا پیشنهاد ازدواج و داد اما نمیدونم چرا نمیشه 

ممنونم بابت راهنماییتون، تازگیا به آقا ابوالفضل العباس متوسل شدم هر روز ۱۱۰۸ صلوات میفرستم و هدیه می ...

خواهش میکنم بله حتما چرا صداتون نشون خداوند همیشه حاضر و ناضر هست و ما همیشه زیر سایه رحمت الهی و عشق اهلبیت زندگی میکنیم مطمن باشید هر لحظه هواتون دارن

اتفاقا ی نذر مجرب برای حضرت عباس سراغ دارم

نذر ۳۱۳ آیت الکرسی به نیت حضرت عباس

تعدادش مهم نیست البته فقط بالای ۵۰ تا باشه

و یک توسل معجزه

۱۳۳ بار بگو یا کاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی به حق اخیک الحسین 

در خونه امام حسین و حضرت ابوالفضل نا امیدی جایی نداره

ان شاءالله حاجت روا بشید

من اون شش ساله نیستمولی در کل آره خودمم اینو‌ پذیرفتم که نمیشه چیزیو بزور از خدا خواست

چله زیارت عاشورا به روش ایت الله حق شناس انجام بدید اگر حاجت به صلاحتون هم نباشه بهتون نشون میدن

چطور واقعا خیلی دعا میکنم امبدوارم خدا رومو زمین نندازه

به دلم افتاد بهتون بگم به حضرت زهرا توسل پیدا کنید نماز استغاثه بخونید صلوات خاصه اشو بفرستید و نذر نمکشون انجام بدید

استاتر یه سوال ازت میپرسم اگر جوابشو بدونی خیلی ممنون میشم جواب بدی چندسال قبل من کشف مطلب زدم که با ...

کشف مطلب یعنی چکار کردی

و اگر درخواست داده چه مانعی هست؟