2777
2789
عنوان

مشکلتون بگید دعا و نذر و ذکر بهتون معرفی کنم به امید خدا حل بشه🌾

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 100 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ی مدت دعاها و نماز های زیادی برداشتم اون موقه روز ۵ ام این چله هم بود و تقریبا ی جاجت داشتم داشت ...

درسته ...من چند بار برداشتم ولی هرسری نصفه نیمه ول کردم متاسفانه الان داخل یه پیجی دیدم نائب میگیرن نمیدونم به اون پیجه اعتماد کنم ازشون نائب بگیرم یا نه 

درسته ...من چند بار برداشتم ولی هرسری نصفه نیمه ول کردم متاسفانه الان داخل یه پیجی دیدم نائب میگیرن ...

به همه کس اعتماد نکن

خودت بخونی اثرش خیلی بهتره شما نائب هم بگیری باید انجام واجبات و ترک محرمات و مراقبه شدید حتما خودت رعایت کنی وگرنه جواب نمیگری

اگر حاجت بزرگی داری این چله ردخور نداره

سخته ولی محال ترین حاجت هارو میده

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

به همه کس اعتماد نکنخودت بخونی اثرش خیلی بهتره شما نائب هم بگیری باید انجام واجبات و ترک محرمات و مر ...

اخه ازشون پرسیدم اگه نائب بخونه منم باید رعایت کنم همه چیز رو ...گفتن نه نیار نیست چون نائب از سمت شما انجام میده تعجب کردم

اخه ازشون پرسیدم اگه نائب بخونه منم باید رعایت کنم همه چیز رو ...گفتن نه نیار نیست چون نائب از سمت ش ...

😐 اصلاااا اینطور نیست نائب فقط اعمال انجام میده 

انجام واجبات و ترک محرمات و مراقبه شدید اعمال کلا با خودتونه 

این ایدی فرستادم تو اینا مربوط به شاگرد ایت الله هست نائب مطمن معرفی میکنه

به همه کس اعتماد نکنخودت بخونی اثرش خیلی بهتره شما نائب هم بگیری باید انجام واجبات و ترک محرمات و مر ...

خودم چندددددین بار شروع کردم ولی هیچ وقت تا آخر نخوندم ...همیشه خراب شده حالا یامهمونی دعوت شدم مجبور شدم ارایش و حجابم کار رو خراب کرده یا غیبت کردم و شنیدم یا عصبی شدم و بحث کردم خلاصه هرسری خراب شده ..میترسم خودم شروع کنم باز 

خدا کمک کنه عروسیمونو بگیریم ... دستوبالمون خالیه❤️

ان شاءالله به امید خدا

صلوات خاصه حضرت زهرا 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها والسر المستودع بک فیها به عدد ما احاط به علمک ۵۳۰ بار

نذر نمک بسیار مجرب

نماز استغاثه به حضرت زهرا بسیار مجرب

۱۴ هزار صلوات به نیت نرجس خاتون مادر امام زمان

نماز حاجت روز پنج شنبه

چله نماز شب

چله سوره واقعه و حشر

ذکر یونسیه ۴۰۰ بار 

چله دعای معراج

خودم چندددددین بار شروع کردم ولی هیچ وقت تا آخر نخوندم ...همیشه خراب شده حالا یامهمونی دعوت شدم مجبو ...

ببین  ۴۰ روز ادم دندون رو جیگر بزاره سعی کن زیاد بیرون نری سکوت کن و با کسی حرف نزن و از خدا و امام حسین کمک بخواه دائم استݝفار بفرست مطمنم موفق مبشی