2777
2789

لطفا تا اخر بخونید 😔یکی از اشناهای شوهرم ۵ سالیه میشه ک رفته شهر دور واسه کار این خانم با شوهرش نرفته شوهره اصرار کرده خانم گفته میخام بمونم پیش بچه هام ( بچه هاش همشون متاهلن ) حالا خبر اومده آقاهه زن گرفته اونجا، مرد مسنیه فک کنم ۵۰ سال رو داره ، حالا شوهرم اومده با اب تاب واسم تعریف میکنه بش گفتم چ دفاعی هم میکنی ازش! اونم گف معلومه ک دفاع میکنم ! خانوم شوهرشو ول کرده ن ی سال ن دوسال بالاخره مرده نیاز داره ب زن و...خیلی بهم برخورد و دلم شکست گریه کردم باردارم اصلا مراعات منو نمیکنه دید ناراحت شدم گف تو چته من ک چیزی نگفتم تو حساسی مگه من میخام همچین کاری کنم ک تو گریه میکنی و... وقتی ازش دفاع میکنه یعنی ازش برمیاد همچین کاری😭دیشب تا ساعت ۴ گریه میکردم الانم باهاش حرف نمیزنم چون بهم گف حتما زن گرفته ازش استفاده کنه ن مث تو ک بدرد نخوری،راستش من از رابطه متنفرم و فراریم کلا خیلی وقتا پسش میزنم و شاکیه ازم خودمم نمیدونم چ مرگمه😔شوهرمم کارش طوریه ک واسه شام خونه نیس صاحبکارش رفته شهرشون و خونشو ک نزدیک محل کارشوهرمه گفتع میتونید برید اونجا من ۲ سال رفتم و شام میپختم و میبردم اما این سری فقط نرفتم چون نمیتونم هی وسایل جا ب جا کنم و اونجا تنهام البته نزدیک خونمونه دور نیس، حس میکنم ب در گف ک دیوار بشنوه😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر منم مرده حق داشته زن بگیره 

زنه بچه هاش رو انتخاب کرده و به احتمال زیاد میلش هم سرد بوده ولی اون آقا نیاز داشته 

لطفا منطقی باشین 

در کل دوری دوستی واسه هر کسی خوب باشه برای زن و شوهر خوب نیست 

رابطه هم خیلی مهمه اولین چیزی که باعث میشه زن و مرد به هم نیاز داشته باشن همین رابطه س

وا.این جوضوعو ی بارم توسایت دیدم اخه.دیروز بود یا پریروز نمیدونم.ولی واقعا بسه دیگ.بدبخت شوهرت خدا بدادش برسه اصلا نباید ب توچیزی بگه ک واویلا میشه...باشوهرت رفیق باش کاری نکن ازت فراری شه.یکی زن گرفته لذتشو میبره💦ب درک دعواشو چرا شمامیکشی

واضح به تو گفت دیگه 

حق داشتی

زن گرفته استفاده کنه؟ مگه ابزار جنسی خریده؟ ببینه دردت چیه سرد شدی؟ بعدم بارداری دلت نمیخواد بچه شو داری حمل میکنی

واقعا بهت گفت به درد نخور؟؟ زن فقط به درد س.. میخوره؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵