2777
2789
عنوان

کتک زدن نوزاد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 35 پست
شیر خشکش پپتیه

نشنیدم تاحالا

من نان میدم بچم هشت ماهشه

ناراحت نباش پیش میاد منم بچم داره دندون درمیاره ی بند گریه میکنه انقدر بغلم میچرخونم کتف و شونه و کمرم داره میشکنه از درد امروز از شدت عصبانیت چندتا محکم زدم روی پای خودم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر خوب حساتو بیان کردی

تو خیلی خسته‌ای

نیاز به استراحت داری

اگه امکانش هست از اطرافیان کمک بگیر، تا ساعت‌هایی رو استراحت کنی

اگه کسی نیست، اشکال نداره، این دوره کوتاهه ب مرور وضعیت بچه‌ات بهتر می‌شه. و تو هم می‌تونی ب خودت برسی...

سعی کن نفس‌های عمیق زیاد بکشی... اولش مضحک میاد اما ب مرور روانتو آروم‌تر می‌کنه.

راستی با دکتر زنان هم مشورت کن. اون می‌تونه بهت داروی افسردگی پس از زایمان بده. 

من معمولا خواننده خاموش هستم اما چون دقیقا شرایط شما مثل خودم بود و الان دختر من چهار سالشه و من این مراحل رو کااااملا دست تنها گذراندم می‌خوام چند تا راهنمایی بهت بکنم که خیلی تو خوب شدن بچه ت تاثیر داره.

اول از همه شیرش رو عوض کن و بهش ببلاک کامفورت بده اینجوری 50 درصد راه رو رفتی

غذا دادن رو زودتر شروع کن و اگر فرنی میخوای بهش بدی با شیر خشکش بده یا شیر بدون لاگتوز بگیر

بچه های رفلکسی اکثرا حساسیت به لاکتوز دارن که در مورد دختر من تا 11 ماهگی هیچ دکتری نفهمید و فقط دکتر مقدادی فهمید.

سعی کن بعد از شیر کاااامل آروغش رو بگیری و اینکه شیر رو بهش حالت خوابیده نده و حالت نیمه نشسته باشه. بعد از شیر تقریبا سه ربع نخوابونش و حالت عمود نگهش دار من حتی نصف شب هم اینکارو میکردم. یه دکتر خوب ببر بهش داروی امپرازول میده حالت پودر هست و تو شیر میریزی خیییلی بهتر میشه. اینو در نظر داشته باش بچه های که رفلاکس دارن اکثرا کولیک دارن و نفخشون حتی بعد از شش ماهگی خوب نمیشه چون اون حساسیت به لاکتوز باعث میشه ادامه داشته باشه همون نفخ باعث میشه سینه یا شیشه شیر رو پس میزنه شما قطره دایمتیکون از داروخانه بگیر هر 6 ساعت بهش بده عیییییچ ضرری هم ندارد من تا یکسالگی میدادم . نکته آخر اینکه اگر تشک رفلاکس نگرفتی برای بچه ت با بالش و ملافه زیر سرش رو حالت شیبدار درست کن.

خدایا نفرین نمیکنم فقط واگذار میکنم به خودت .....خودت مثل همیشه می‌دونی چیکار کنی.... می‌دونم صبر تو چهل ساله
مرسی از دلگرمیت🙂اره خیلی سخته این شیر نخوردنشون من شیر داشتم اما انقد نخورد تا خشک شد خیلی حسرتشو خ ...

حالا من به شدت اصرار گشنگی به بچم دادم تا شیرمو گرفت ولی بعد ها پشیمون شدم کاش شیر خشک بهش داده بود