2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

94 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ،من تصمیم دارم تورشته روانشناسی ادامه تحصیل بدم سنمم چهل ساله ،میخوام دانشگاه بدون کنکور برم تا پیش دانشگاهی خوندم ولی ادامه ندادم درسمم خیلی خوب بود معدل پیش دانشگاهیمم بالا هست به نظرتون خوبه ادامه بدم ،یه کم تو اقوام خجالت میکشم ولی آرزوم بود برم دانشگاه ،الان همسرم تشویقم می‌کنه که ادامه بدم اونم نه به خاطر درآمد،دوست دارم فرد باسوادی باشم نظرتون چیه سنم بالا نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنده خودم دانشجوی روانشناسی هستم 

تو دانشگاه ما آقایون ۵۰ ساله هم بودن که واس امتحان میومدن 

خجالت نداره که 

بصورت مجازی انتخاب واحد کنید 

فقط آخر ترم امتحانا حضورین

عشق رازی ست که تنها به خدا باید گفت🕊🌛

نه بابا بخون حالا که دوس داری میتونی با شرط معدلم بهمن ماه ثبت نام کنی بری 

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه جمله از هلاکویی هست که من نقل به مذمون میکنم.میگه هر وقت حس کردی سنت برای کاری دیره من یه خبر بد دارم برات!

تو بالاخره ۵۰ یا ۶۰ سالع و ... میشی با این تفاوت که اگه الان به رسیدن به هدفت فکر کنی و بهش برسی اون موقع یه ۵۰ ساله‌ ی ...(دارای اون هدف) هستی. به نظرم اگه دغدغه ات صرفا مالی نیست بله حتما شروع کن

عالی ولی رشته ی دیگه ای بخون مثلا حساب داری که سرکارم بتونی بری

آخه یه مادرم برای تربیت بچه هام هم فکر میکنم خیلی خوب باشه به روانشناسی خیلی علاقه دارم دوست دارم برای خانوادمم مفید باشم

آخه یه مادرم برای تربیت بچه هام هم فکر میکنم خیلی خوب باشه به روانشناسی خیلی علاقه دارم دوست دارم بر ...

برای این موردا دو سه تا کلاس و کتاب کافیع 

اونجا کلی اختلال روانی میخونی بعد میرین تیمارستان 

رشته خوبیه ها ولی ا  رشته های دیگه میتونی موفق تر شی

مطمعن باش بعد پایان تحصیلت انتظار شغل خواهی داشت 

یه جمله از هلاکویی هست که من نقل به مذمون میکنم.میگه هر وقت حس کردی سنت برای کاری دیره من یه خبر بد ...

نه اصلا از لحاظ درآمدی بهش فکر نمیکنم ،همینکه علم و آگاهیم بره بالا وفرد مفیدی باشم برام کافیه 

حسابداری خوبه زیادم سخت نیس زود هم شغل پیدا میکنی جای پیشرفتم خیلی دارهثمره ی ۴ سال تحصیلتو برمیداری ...

حسابداری فکر کنم باید ریاضیاتت خیلی خوب باشه درسته ؟