2777
2789
عنوان

کاش یه کف بین

128 بازدید | 34 پست

بود میگفت زندگی قهوه ای من تهش چی میشه؟😐🥲😐😐کار من دیگ با. حس ششم راه نمیفته

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوکیلی بلدی

از روی کف دست میشه مزاج و ویژگی های روحی فرد رو فهمید و آینده و گذشته اش رو‌گفت(طب سنتی)البته قطعی نیست چون شاید طرف توبه کنه تغییر کنه و مسیر زندگیش رو تغییر بده  و خیلی خوب سه یا اینقدر بد بشه که بازم مسیر زندگیش بدتر شه

از روی کف دست میشه مزاج و ویژگی های روحی فرد رو فهمید و آینده و گذشته اش رو‌گفت(طب سنتی)البته قطعی ن ...

الان میفرستم سرررر جدت بگوووو

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........

تنبل و بی حوصله ای باید صبورتر باشی ،تا حالا کسای زیادی دوست نداشتن ولی زیاد سعی کردی مورد توجه واقع بشی ،اگر به تنبلیت‌ غلبه کنی و به خدا توکل کنی آینده ی خوبی داری ولی اگه جز این باشه روز به روز بدبختی زیاد تر میشه

تنبل و بی حوصله ای باید صبورتر باشی ،تا حالا کسای زیادی دوست نداشتن ولی زیاد سعی کردی مورد توجه واقع ...

راجب ازدواج و اینا چی؟؟؟؟؟میتونی بگی

تنبل و بی حوصله ای باید صبورتر باشی ،تا حالا کسای زیادی دوست نداشتن ولی زیاد سعی کردی مورد توجه واقع ...

دست چپمم بفرستم؟

بگو اخرش چی‌میش؟