2777
2789
من خریدم کفتان ولی نمیدونم چرا باهاش راحت نیستم

عه چرااا

من از این دو تا خیلی خوشم اومده 

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر همه چی گرونه پالتو فوتر ۲ تومن شلوارش ۲ تومن جمعا ۴ تومن ی روسری حداقل ۵۰۰ یه کفش حداقل ۸۰۰

عزیزم ما هیچوقت حضوری خرید نمی‌کنیم همیشه یا از اسنپ پی یا باسلام 

شوهرم تو بلک فرایدی ی پالتو خرید ک اف خورده بود شده بود 2و700 ک 4 قسطه خرید

منم برا خودم همیشه قیمت مناسب پیدا میکنم در حد 500 تومن

الان ی کت پشمی سفارش دادم 398

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
این قهوه اییه خاصه خوبه

آره شوهرم اگه پارچه بخره میدوزمش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هیشکی نمیتونه اذیتم کنه...چون دیگه هیشکی برام باقی نمونده....اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

عزیزم ما هیچوقت حضوری خرید نمی‌کنیم همیشه یا از اسنپ پی یا باسلام شوهرم تو بلک فرایدی ی پالتو خرید ک ...

وای چخوب دقیقا عین عکساشونن؟من استرس سایزمو دارم  یوقت یه لباسایی کش نمیاد اصلا چیکارکنم ازکجابفهمم سایزه یانه

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

وای چخوب دقیقا عین عکساشونن؟من استرس سایزمو دارم یوقت یه لباسایی کش نمیاد اصلا چیکارکنم ازکجابفهمم ...

بله عین عکسشه

برا سایز اگ میخای ترس کوچیک و بزرگ بودن نداشته باشی موقع اندازه گرفتن 5 سانت بیشتر در نظر بگیر 

مثلا دورسینه ک بیشتر مهمه 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
بله عین عکسشهبرا سایز اگ میخای ترس کوچیک و بزرگ بودن نداشته باشی موقع اندازه گرفتن 5 سانت بیشتر در ن ...

آها راست میگی اینم حرفیه توخودت اینکارومیکنی؟مثلا برای کفش یا کت چی میگی همون سایز ۴۲ مثلا میدی یا قسمت  سین.ه کمر همرو باید اندازه بگیری بدی برای باسلام میگم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

هستی عکسش رو بذارم

آره عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آها راست میگی اینم حرفیه توخودت اینکارومیکنی؟مثلا برای کفش یا کت چی میگی همون سایز ۴۲ مثلا میدی یا ق ...

بله من انقد اینترنتی خریدم دیگ سایزمو بلدم اما شوهرم هربار خرید متر میاره من اندازه بگیرم براش 😂

قسمت مشخصات اندازه همه رو می‌نويسن تو تطابق میدی

اگ ننوشته باشه و فقط بنویسه 42 قبول نیس باید ازش بپرسی دورسینه و کمر و باسنش چقده

مبارکت باشه قشنگه

کجاش اذیت می‌کنه مثلا حلقه آستینش اذیت می‌کنه یا دامنش چرا خوشت نمیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واقعا میفهمم چی میگی تازه ممکنه بدبخت ترم بشیم

صدرصد ،رای خود مردم بوده  دوست داشتن فردی که جراح، دلیلی بر صلاحیت اداره کشور رو نداره ..بر چه اساس و عدله ای رای دادن خدا عالمه:) حالا بقیه افراد بیچاره بکشن

سلین 

مبارکت باشه قشنگهکجاش اذیت می‌کنه مثلا حلقه آستینش اذیت می‌کنه یا دامنش چرا خوشت نمیاد

خوبه واقعا؟چون همه لباس ها شده فیری سایز یه ذره احساس میکنم بزرگه واسم ولی اینا کلا آزادن دیگه

من همونم که تا میدیدیش ذوق میکردی 💚حالا اما فاز غم میگیری💔💔💔