2777
2789
نمی دونم چند سالته ولی خوب واقعا نیاز به تجدید نظر در شرایط هست

شرایط ک روز ب روز داره مزخرف تر میشه و جوونیمون داره ب باد میره

اینجا باید صب تا شب بدویی تا ی زندگی معمولی داشته باشی

مثلا

گفتم به اون دوستمون یکم بالاتر 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب تا چ حد ضرر نکنیم ؟!شاید از نظر من یه سری چیزا خط قرمز باشه ولی از نظر بقیه نه میخوام بدونم مشکل ...

خط قرمز تو خودت معلوم می کنی اگر منطقی هست و از نظر عقلانی درسته بقیه باید عمل کنن اونی که نقض می کنه مشکل داره

خط قرمز تو خودت معلوم می کنی اگر منطقی هست و از نظر عقلانی درسته بقیه باید عمل کنن اونی که نقض می کن ...

من خط قرمزم خیانت 

دروغگویی 

اعتیاد 

دست ب زن هست 

ولی میگن اوکیه بساز همه الان همینن بخاطر بچت آخه مگه چند سالمه که بخوام بسازم و بدبخت کنم خودمو ....

نمی‌دونم آنقدر بقیه گفتن نه اشتباه از شما توعه که باورم شده دارم اشتباه میکنم راهمو

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

یعنی میشه برای منم اینجوری بشه

صد درصد من خودم یه وقتایی اینقد شادم که می گم خدایا ایا ممکنه من یک دقیقه دیگه ناراحت شم با این همه خوشی و می بینم بله از جایی ناراحت می شم که حتی انتظار نداشتم بالعکس برای شادی

صد درصد من خودم یه وقتایی اینقد شادم که می گم خدایا ایا ممکنه من یک دقیقه دیگه ناراحت شم با این همه ...

انشالله برای منم همینطوری بشه که شما میگی 🥲

خیلی احساس دارم به اون شادی و خوشحالی بعد غم و حال بدیه الآنم ....

چون از اولش برای من فقط سختی بوده زیبایی برای من نداشته ادم ها و چیزایی هم که میخواستم ازم گرفته

سختی که برای هممون هست.

زیبایی همین پاییزه. صدای برگ ها. زرد شدن برگ ها. سردی هوا.

با خدا باش، همه چی دست خداست. فقط صداش کن ببین چطور اجابتت میکنه. خودش گفته ادعونی استجب لکم.

انشالله شما ب جایی نرسین که این کارو کنین من قبلا هم انجام دادم ولی خب بازم برگشتم دیدم فقط سختیه

وای وات د هل چرا هر چقدر هم سخت باشه بدون سخت تر هم می شه اونوقت نمی تونی بگی من صد بار خودکشی می کنم چون یک بار زنده ای و خودکشی جواب همه چیز نیست بلکه باید به احمق های که باعث ناراحتین باعث شی اونها به فکر این باشن

با شرایط و روحیات هر کس فرق داره.

منم همینه روحیاتم ولی دیدی یوقتی یکاری رو می‌دونی درسته یقین داری ولی اونقدر بقیه میگن نه نه که به خودت شک می‌کنی 🥲

من خط قرمزم خیانت دروغگویی اعتیاد دست ب زن هست ولی میگن اوکیه بساز همه الان همینن بخاطر بچت آخه مگه ...

حرف بقیه هیچ وقت مهم نیست چون اگر بخوای با حرف بقیه پیش بری مثل اونها باید بشی هر احمقی ارزش اینو نداره به حرفش توجه کنی

حرف بقیه هیچ وقت مهم نیست چون اگر بخوای با حرف بقیه پیش بری مثل اونها باید بشی هر احمقی ارزش اینو ند ...

یوقتا از تنهایی مجبوری حرف همونارو گوش کنی 🥲

و این یعنی عمق فاجعه 💔

انشالله برای منم همینطوری بشه که شما میگی 🥲خیلی احساس دارم به اون شادی و خوشحالی بعد غم و حال بدیه ...

من خودم خانواده ام مذهبی آن ولی خودم نه خوب ولی نماز واقعا معجزه اس دعا حتی به فارسیش حتی حرف زدن تو دل با خدا حس خوبی داره خیلی سعی کردم خانواده ام را به خاطر مذهبی بودن اذیت کنم ولی واقعا حق با اونا بود مذهبی با اونایی که سواستفاده و بدنام کردن دین هستن فرق داشت من هر چقدر هم مخالف باشم نماز را می خونم امتحان کن