2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی با آمپول فشار کسی تجربه داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 91 پست
خدا کنه ایشالا بله ولی خیلی میترسم همش میترسم. نبینمش از درد زایمان بمیرم بخدا همش خواب میبینم مردم ...

نه نههه اصلا منم میترسیدم همش همینجوری مثل شما بودم چن هفته پیش ک ماما خندید اونقد بهم گف بهت قول میدم ک هیییچکی از درد تاحالا نمرده یعنی اصلا درد باعث مرگ اینا نمیشه اون زمان قدیم اونم ب خاطر خونریزی ک جفت کامل درنمیومده میمردن ک الان اصلااااا همچینن اتفاقی نمیفته.... فقط واسه اونایی ک مشکل قلبی دارن ضرر داره ک خد دکتر سزارین میکنه... بهت قول میدم من ک سر دردش هیچی نمیشه

خیلیییی ممنونم عزیزم بابت نکات خیلی مفید ک حتما رعایتشون میکنم.. خیلی آروم شدم ان شاءالله هرچی از خد ...

مممنون عزیزم ..خودمم باردارم اولین بچمو تو سن کم دنیا اوردم الانم دومی رو باردارم دعام کن سالم بغل بگیرمش.....راستی موقع زایمان باید دهانه رحم برسه ب ده ک نی نی دنیا بیاد ...تا پنج شش سانت دردش مث پریودیه و اذیت کننده نیست فقط بعدش ک هی کم کم ب ده نزدیک میشی درد زیادی داره اینم هر چی زور بیشتر بزنی زودتر خلاص میشی...وقتی سر بچه اومد دردا قطع میشه کلااا و فقط یکم بخیه و اینا اذیت کنندس دیگه مورد خاص و غیر قابل تحملی نیست

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مادر شما جز زایمان های سخت بوده که دهانه رحم باز نمی‌شده شماهم مثل مادرتون و جفتتون مجبور به سزارین ...

مامانم اصلا درد نداشته ولی من خیلی درد داشتم اول دهانه رحمم ۴سانت بود آمپول که زدن ۸ سانت شد

نه نههه اصلا منم میترسیدم همش همینجوری مثل شما بودم چن هفته پیش ک ماما خندید اونقد بهم گف بهت قول می ...

خیلی ممنونم از لطفتون ایشالا که خدا کمکتون کنه هم خودتون و هم نینیتون سالم سلامت باشید 

مممنون عزیزم ..خودمم باردارم اولین بچمو تو سن کم دنیا اوردم الانم دومی رو باردارم دعام کن سالم بغل ب ...

ان شاءالله که به خیر و خوشی و سلامتی و زایمان خیلیییی آسون این نینیتم بغل میگیری مطمئنم چون قلب پاک و مهربونی داری خدا خودش درست میکنه.... 

وای خداروشکر پس فک میکردم از همون اول وحشتناکه 

ان شاءالله که به خیر و خوشی و سلامتی و زایمان خیلیییی آسون این نینیتم بغل میگیری مطمئنم چون قلب پاک ...

اانشالله عزیزم 

نه بابا ازش غول نساز واسه خودت 😄

تازه بعد اینکه نی نی دنیا اومد ی حس قدرت عجیبی بهت دست میده انگار دنیا رو فتح کردی 😂اینقد ب خودت میبالی و خوشحالی ک نگو 

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
خیلی ممنونم از لطفتون ایشالا که خدا کمکتون کنه هم خودتون و هم نینیتون سالم سلامت باشید

قربونت همچنین شماهم 😍😍

اصلا ب اون مساله طاقت نیاوردن فک نکن بهت قول میدم امضا اثر انگشتم میزنم.. استرس طبیعیه.. بعدش میخندی ب فکرا و اون خوابات ک سر همون فکرا میاد سراغت هیچ تعبیری نداره و ب خیر و خوش میگذرونی

دهانه رحم باید کلا چند سانت باز باشه که بچه بتونه بیاد

به من که تو زایشگاه گفتن ۹ سانت بشه زایمان میکنی

حتی همشون اومدن بالا سرم گفتن الان زایمان میکنی 

یهو دکتر شیفت اومد معاینه کرد و گفت سزارین اورژانسی

اانشالله عزیزم نه بابا ازش غول نساز واسه خودت 😄تازه بعد اینکه نی نی دنیا اومد ی حس قدرت عجیبی بهت د ...

میگن زایمان درد بی ننگیه پشت سر دوباره آدم دلش میخاد مادرشدن رو تجربه کنه