2777
2789
عنوان

نمیتونم نامزدم کنترل کنم

103 بازدید | 8 پست

سلام من دو هفتس نامزد کردم موقت دائم زمان عروسی میکنیم فعلن داریم خونه میسازیم همسرم از من انتظار رابطه سطحی داره ن کامل ولی من حس خوبی ندارم نمیتونم قانعش کنم  چون به شدت بد اخلاق و سرد میشه همش میگه با دلم راه بیا پایه باشو فلان

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ینی صیغه ای؟فکر میکنم خیلی بهش تمایل ندارینوگرنه شماهم عطش داشتید برا رابطه به نظرم اگر صیغه اید و ق ...

صیغه برای آشناییه،اونایی که خیلی مذهبین و صحبت بین مرد و دختر غریبه رو گناه میدونستن گفتن میتونن صیغه بشن که راحت حرف بزنن.

اما الان شده وسیله کثافت کاری ، از نظرم رابطه جنسی توی صیغه تو این دوره و زمونه هیچ تفاوتی با رابطه های جنسی بدون عقد نداره

صیغه برای آشناییه،اونایی که خیلی مذهبین و صحبت بین مرد و دختر غریبه رو گناه میدونستن گفتن میتونن صیغ ...

عزیزم میگه داریم خونه میسازیم

دیگه از آشنایی گذشته

اینکه اول صیغه کنن بعد عقد، یجور رسمه اشکالی نداره