2777
2789
عنوان

بابای دوستم کارخونه داره اما دوستم تویه رستوران گارسونه

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 92 پست
اره داره یک برادر که برعکس این آقا چنان عشق وحالی میکنه با پول پدره بیا وببین

حالا این پسره مثل دوست من بیخیال ارثشم شدهه من از دوستم پرسیدم گفتم لجت نمیگیرهه داداشت اینقد تورفاهه گفت ادم باید ارامش داشته باشه نه رفاه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اون کوچکتره ولی ازدواج کرد چه بریز وبپاشی اووف نگم برات،انشاا.. به هرچی میخواهی برسی،برات خیر باش ...

اونیکه عشق وحال میکنه کرد قربونت بشم عزیزم ایشالله توهم درکنار خانواده ات بهترینا برات اتفاق بیوفته فقط دعا کن یه موبتی میلیارد به تورم بخوره

همچین موردی ندیدم، نیست اصلا

هست دوست شوهرمم باباش پولدار بیا ببین کجا زندگی میکنه ...باباش مشکل داره میگه ی قرونم نمیخام 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

تهش پوچیه این ک وس خل بازیا چیه پول داره باید از پول باباش استفاده کنه صفا کنه مگه قدیمه بشه خودت زود مستقل بشی فقط زود میمیری از کار و تلاش زیاد

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
تهش پوچیه این ک وس خل بازیا چیه پول داره باید از پول باباش استفاده کنه صفا کنه مگه قدیمه بشه خودت زو ...

افرین تمام هدف ما از زندگی چنین درامدیهه بعد ایتا میان چس میکنن خودشونو بابا زندگی کنین 

پدرش بهش پول نمیده همین ! 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫