2777
2789

من چند وقتیه از سر لج همون چندرغاز پولی که بابام بهم میداد دیگه نمیده با من لج هستن همه خانواده نمیدونم چه هیزم تری از بچگی بهشون فروختم      من میترسم از فقر😭 چون هیچیم بلد نیستم که استخدامم کنن   شڠلای  فدوشندگی اینجورهاهم  خانواده نامردم نمیذارن

ـ

از طرفی مذهبی هم هستم ولی میترسم رزقم از سمت بابام برای همیشه قطع کنه اونوقت چه گلی به سرم بزنم 😭

خدا از یه جایی که فکرشم نمیکنی میرسونه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم باید دنبال کار باشی نه اینکه بشینی چشمتون به دست اون باشه.هیچ کاری نکردن بیشتر استرس میاره.  . میدونم شرایط سخته. اما اندازه اون چندرغاز که درمیاد. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
فک کنم خدا منظورش از روزی این بوده ک گرسنه نمیمونید🤣شوخی کردمباید تلاش کنی دیگ همینحوری از اسمون ک ...

عزیزم کاش یادبگیری با غم کسی سوخی نکنی چون کائنات توهمون موقعیت قراره ات میدن

جمله من هیج خنده نداس

بلند شو برو سرکار رزق تو دست خودته و خدات نه بنده خدای نامردی مث بابات

نمیتونم هیچی بلد نیستم کودوم کاز؟  رویایی فکر نکن ـکار نیست نهایتش فروشتدگیه که اینا نمیذارن😭

عزیزم کاش یادبگیری با غم کسی سوخی نکنی چون کائنات توهمون موقعیت قراره ات میدنجمله من هیج خنده نداس

😐😐😐شوخیم با خدا بود 

با جمله اولم 

جمله دومم راهنماییی بود ک بهت کردم 

مشخصه ادم سفتی هستی نمیشه باهات حرف زد 

ممنون ک بهم گفتی چی یاد بگیرم منم ی چیزی بهت بگم یاد بگیر همیشه سعی کن هرررر حرفیو بشنوی طاقتشو داشته باشی و از هر حرفی ی درس بگیری حالاحرف بد یا خوب 

موفق باشی

عزیزم نمیذارن کاش جملاتم اول بخونی

گفتین فروشندگی 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷
نمیتونم هیچی بلد نیستم کودوم کاز؟ رویایی فکر نکن ـکار نیست نهایتش فروشتدگیه که اینا نمیذارن😭

میدونم کار نیس فروشندگی منشی گری صندوق داری اینا هست .به اونا چه ربطی داره پاشو برو بهشون اهمیت نده اینا همونایین ک فقط دنیات آوردن و ولت کردن 

یه معلم مهربونم😍عاشق بچه ها 

نگران آینده ای؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
عزیزم نمیذارن کاش جملاتم اول بخونی

میدونم عزیزم مشکله. ولی ببین توی خونه نمیتونی کاری کنی کسب و کار خونگی. الان با نت خیلی کارا میشه کرد. ببین تو باسلام خیلی دخترا فروش دارن.‌ برزم حق با شماست سخته اما استرس کاری نکردن بیشتره . امبدوارم موفق باشی 🌷