2777
2789

یه نفر هست تو اینستا دو ساله دویش دارم مبشناسمش تو اداره دورادور دیدمش

بعد دو سال فقط منو گذاشته کلوز فرندش اونم عکس باشگاه رکابی شرتکشه

من کلوز فرند بزارم ؟ مثلا از این سوالا بزارم؟

《دعا کنید برم🇨🇦 یااا 🇰🇷 》

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ان شاالله زودتر شرایطش جور شه بفهمی واقعا چطور آدمیه 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

اخه چرا

به خانوادم اینو نشون بدم همشون متنفر میشن بدشون میاد حالا شما شاید براتون مهم نباشه ولی ما به اون پسر وایب خوبی نداریم 

دختری با دنیای خود و قلبی مهربان 🌸🎊🎀

کاش حداقل بفهمم با کسی هست یا نه

تو این دوسال اگه بود یه نشونه ای چیزی تو کامنتا و اینا معلوم میشد بعد اگه داشت بنظرت احازه میداد تو رو بزاره کلوزش ؟ میتونی امتحان کنی سوال بپرسی تو کلوز ولی خیلی ریسکه از یه پیج فیک استفاده کن که بتونی نیستو نابودش کنی  

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای