2777
2789
عنوان

اگ پول داشتم این کارارو میکردم

76 بازدید | 12 پست

اول میرفتم دندونپزشکی دندونامو عصب کشی و پر میکردم و جرم گیری و روکش رو اون دندون جلوییم؛ بعد میرفتم دکتر پوست بهش میگفتم پوست سرم گاهی خارش شدید داره ؛ بعد میرفتم تکرر ادرارمو درمان میکردم ؛ بعد میرفتم باشگاه ثبت نام میکردم واسه بدنسازی ؛ میرفتم کلی لباس میخریدم لباس هیچی ندارم ؛ میرفتم یه معلم خصوصی واسه زبان انگلیسی پیدا میکردم ک بهم سریع زبان انگلیسی آموزش بده تو دو سه ماه ؛ آها یه معلمم واسه آموزش رانندگی میگرفتم تا برم گواهی رانندگیمو بگیرم ؛ لباسشویی هم میگرفتم ک دیگ با دست لباس نشورم؛ یه روان شناس خوب هم پیدا میکردم راجع ب زخم های گذشته و هدف های آینده ام باهاش صحبت میکردم و راهنماییم میکرد ؛ یه آرایشگاه خوب میرفتم جلوی موهامو خوشگل کوتاه میکرد واسم و اگ خیلی پولدار بودم کاشت ناخن و کاشت مژه انجام می‌دادم  ؛ آها یادم افتاد لیزرم حتما میرفتم خسته شدم از بس ژیلت کشیدم ب دست و پاهام و خارش بعدش ک افتضاح.. دیگه بازم پول داشتم یه جای خوب اجاره میکردم تا از دست موش های فاضلاب گنده های حیاط خلاص شم ؛ پکیجم نصب میکردم از سرما یخ نزنم آخه اتاق لعنتیم بخاری نداره... 

خلاصه اگ پول داشتم میتونستم زندگی کنم...💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم خیلی پولدار شی

دعا کن مادرمم بتونه برا استخون درد و دندوناشو بره دکتر و بره دکتر برا پوستش خیلی خشک شده و میخاره دعا کنید مادرم و عزیزانم عمر طولانی کنن و هیچ وقت درد جسمی و روحی نکشن🥺🤲😔

لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😔 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...