2777
2789
عنوان

خانمایی که مادرشدید خانمایی که بابچه جداشدید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 30 پست
شنیدی میگن خانواده از پدر یتیم نمیشه از مادر میشه چون مادر هم میتونن پدر باشه هم مادر . به حرف بقیه ...

ممنونم اره من گفتم اگه حضانت ندی میشینم به اجبار زندگی میکنم بخاطر بچه ام بخاطر حضانت ازهمه ی حقم گذشتم ولی ی جوری میگن که آدم دوبه شک میشه نکنه واقعا اشتباه کردم انگار دخترای خودشون به این روز بیفتن بچه هاشونو ول میکنن شایدم واقعا ول کنن چه میدونم 

درسته بچه به مادر نیاز داره ولی تا کی میتونی عمر و جونی پ زندگیتو بذاری پاش ؟با وجور بچه ادامه تحصیل ...

حالا به فرض که ۳ روز تو هفته هم رفت پیش اون خوب که چی بازم اصل قضیه فرق نمیکنه به هرحال ی بچه داری که نصف سال و نصف هفته رو پیشت بلاخره باید عمرو جوونیتو پاش بزاری جدایی بابچه همین دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

معمولا پدر مادرامون سنتی فکر میکنن ولی تو بد به دلت راه نده سرتو بالا بگیر به خدا توکل کن از زندگی ک ...

افرین منم همینو میگم میگم اگه تو سرنوشت من توقسمت من ازدواج باشه پس با بچه وبی بچه اتفاق میفته فقط مهم اینکه قسمت چی باشه وخداچی بخواد خیلیا با بچه باز ازدواج گردن خیلیا هم بودن جداشدن بچه هم نداشتن ولی حالا یاخودشون نخواستن یا قسمت نشده مجدد ازدواج کنه فقط باید هرچیزی رو خدا بخواد وقسمت وصلاحمون باشه 

خیلی کارخوبی کردی وبه خودت وشجاعت افتخارکن 

جوان هم هستی ،حداقل تاهفت سال بتونی کنارش باشی ،خودش یکم بزرگ بشه ،ازپس بعضی کارهابربیاد کنارت باشه ،باز خوبه

دیگه اوناهم اینده رو میگن ،نمیشه مجردبمونی،توهم دل داری 

اون پدراگه خوب بود ،زنش کنارش میموند!

حالا به فرض که ۳ روز تو هفته هم رفت پیش اون خوب که چی بازم اصل قضیه فرق نمیکنه به هرحال ی بچه داری ک ...

درسته ولی بخاطر تجربه ی که تو اطرافیانم دیدم متاسفانه بچه ها بزرگ شدنی مادر رو متهم میدونن که از پدر جداشون کرده و پسرداییم با اینکه کامل دلیل طلاق مادر پدرش داییم بود هشت سال با مادرش موند دهن مامانه اسفالت شد بچه بزرگ کرد اخرشم اومد خونه داییم گفت نمیرم که نمیرم اون بده که منو از تو جدا کرده رسما داییم مفت مفت صاحب سه بچه هشت ساله از اب و گل دراومده شد

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  
خیلی کارخوبی کردی وبه خودت وشجاعت افتخارکن جوان هم هستی ،حداقل تاهفت سال بتونی کنارش باشی ،خودش یکم ...

خوب آره نمیشه مجرد بمونم ولی نمیتونم بخاطر ازدواج مجدد ازبچه ام بگذرم که کسی که منو بخواد باید بااین شرایط بخواد باید بچه امم بخواد 

افرین منم همینو میگم میگم اگه تو سرنوشت من توقسمت من ازدواج باشه پس با بچه وبی بچه اتفاق میفته فقط م ...

دقیقا خدا انقد بزرگه انقد عالمه انقد داناست که هیچ کس جلو دارش نیست مطمئن باش ازدواج کنی کار خدا بوده اگه هم نکنی حتمااا به صلاحت بوده خدا که بد مارو نمیخواد

درسته ولی بخاطر تجربه ی که تو اطرافیانم دیدم متاسفانه بچه ها بزرگ شدنی مادر رو متهم میدونن که از پدر ...

خوب ببین بچه با بچه فرق داره علت طلاق فرق داره مال من اعتیاد اصلا از ظاهرش پیداست پسرم بزرگ بشه خودش ممنونم میشه که ازش جداشدم چون وجود همچین پدری کلا مایه خجالت دخترعمه ام بخاطر اعتیاد جداشد پسرش ۲۲سالش به هیچ وجه حاضر نیست باباشو ببینه همیشه هم ممنون مامانش حالا مونده به شانس که بچه ات قدر شناس باشه یا قدر نشناس اونم شانس زندایی بدبختت بوده 

خوب آره نمیشه مجرد بمونم ولی نمیتونم بخاطر ازدواج مجدد ازبچه ام بگذرم که کسی که منو بخواد باید بااین ...

همینطوره ،بهترین کارمیکنی 

شرایط باشه ،اره باخودت باشه ،هردو اذیت نمیشید 

خدابزرگه‌،فعلا همین که کنارته  کافیه 

انقددد خانمایی بودن حتی با دوتا بچه ازدواج کردن الانم چقد خوشبختن

اره خودم چندتا بلاگر دنبال میکنم با بچه باز ازدواج کردن اونام حضانت دائمی دارن توفامیلم بودن ایشاالله که بخاطر دل پدرمم شده منوپسرم خوشبخت بشیم یکی بیاد کنارمون محبت کنه سختی‌هایی که کشیدیم جبران بشه پدرمم از دیدن خوشبختی من کیف کنه بنده خدا خیلی ناراحت ازهم پاشیدن زندگیم