2777
2789
عنوان

بیستویک هفته ام کسی نمیدونه باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 53 پست
مگه بچش نامشروعه؟

چه می‌دونم گفتم چیزی نگم ناراحت بشن باردار هستن.این چندمین تاپیکه میبینم که سعی میکنن تا ماه آخر کسی نفهمه باردارن

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای باریکلا یعنی افرین

بازم فعلا نگو

بخدا مردم به جز حسادت کاری برات نمیکنن

من چهار هفته بودم خانواده شوهرم تو کل دنیا پخش کردن من باردارم

هنوزم ازشون دلخورم

منم میخواستم تا سه چهار ماه کسی نفهمه 

شماها از بندگان مقربینما تا آخر پنج ماهگی رو به قبله ایم گلاب به روتون صدای عوق زدنمون تا بقال سر کو ...

عزیزم منم تاالان فقط درد و تهوع کشیدم. ولی جاریام تو خونه هاشون از دردو تهوع من باخبر نیستن

دیگه وقتی صدای قلب بچه رو شنیدین

بی معنیه که پنهون کنین

مگه چیه بارداریه دیگه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

آخه بعضيا فكر ميكنن اولين و آخرين زني هستن كه حامله شدن و دنيا داره رصدشون ميكنه ولي فقط خودشون مهمن ...

دقیقا 

من سه سال بود ازدواج کرده بودم جاریم ۷ ماه 

تا باردار شد بهم گفت هرکی تا سه سال باردا نشه میگن اون بچه دار نمیشه حتما😆

سر ۴ ماه بچش تو شکمش بی دلیل مرد و کورتاژ کرد

دفعه دوم با اینکه صدای عوق زدنش همه ساختمون گرفته بود نمی‌گفت باردارم منم دیدم نمیگه سه ماه بعد اون باردار بودم آنقدر هیچی نگفتم تا شکمم یالا اومد و خودش فهمید

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
اخه چرابگم. وقتی خودشون تا وقتی شکم داد نزنه نمیگن

بهترین کاررو با این آدمها میکنی اگه میشد بعد بدنیا اومدن بگی عالی میشد🤣تا بفهمن خدا فقط اونهارو زن نیافریده

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬

من با دختر عمه و دختر عموم خیلی صمیمی بودم دوتاشونم ازمن بزرگترن 

بارداری اولم ۶هفته تا فهمیدم بهشون گفتم اونا مجرد بودن حتی شوهرم اومد خاستگاری نه به بار بود نه به دار قشنگ براشون تعریف میکردم لحظه ای راهمون دوره 

بعد دیدم جفتشونم بی صدا ازدواج کردم مثلا دخترعمم که همع میگفتن خواهر دوقلویید روز عقدش بهم گفتن امروز عقد فلانیه و همینطور نزدیکای زایمانش فهمیدم باردار هست و بارها تو اون مدت حرف زده بودیم و نگفته بود منم فاصله گرفتم ازشون بچه دومم نزدیک یک ماه بود بدنیااومده بود هیچکسی خبر نداشت از خانواده پدریم بعد که فهمیدن اول همین دختر عمم شاکی شد که چرا نگفتی🥴بعد جالب اینه که همون موقع بچه دومشو باردار بود ولی باز نگفت😂😂بچش چند وقت بود بدنیااومده بودمن فهمیدم فقط یه پیام تبریک فرستادم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
عزیزم منم تاالان فقط درد و تهوع کشیدم. ولی جاریام تو خونه هاشون از دردو تهوع من باخبر نیستن

خدا کمکت کنه عزیزم💜

عجیبه با این اوضاع کسی خونتون نیومده متوجه بشه مادرشوهری کسی؟ 

من سریع همسرم به همه میگه خانومم روبه موته گرفتار شدییییم🤣🤣🤣