2777
2789
عنوان

برای همیشه از ذهنم بیرونت کردم امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 26 پست
انشالله خدا از زبونت بشنوه دوستت دارم خانمی بهترینا برا قلب مهربونتون🙏❤️😘

قربونت عزیزم.

ان شاءالله بهترین ها و زیباترین ها برات اتفاق بیفته🌹

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ی لحظه گفتم پس اون اینجا چیکار میکنه 😂😂😂مرسی عزیزم امیدوارم ب خودم بیام و حالمو خوب کنم

خود خودشه بهش محل نزار 😐😂😂

خواهش میکنم خواهر گلم

همه چی با گذر زمان کمرنگ وعادی میشه محکم وقوی باش وقتی کسی اینطور آزارت میده شما هم اونو رها کن پیش خودت بگو وقتی اون منو نمیخواد ب درک منم نمیخوامش نسوزون خودت و درگیر هیچ چیز یه طرفه نکن خودتو چون یکی میسوزه و اون یکی میرقصه خیالشم نیس

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀️گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ🦁
منم امیدوارم سخته گاهی از دستم در میره یادم میفته ولی دارم ادامه میدم و میخوام بزارم خدا بچینه ♥️

بسپارش به خدا بگو اگه خیر داره برام برش گردون اگه نه مهرشو از دلم ببر♡خدا برات بد نمیخاد

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

خود خودشه بهش محل نزار 😐😂😂خواهش میکنم خواهر گلمهمه چی با گذر زمان کمرنگ وعادی میشه محکم وقوی باش ...

دقیقا دوسال نابود شدم ۱۰ کیلو کم کردم ۹ ماه گریه ولی دیگه تموم خداروشکر امیدوارم خدا دیگه یادم نندازه 

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

دقیقا دوسال نابود شدم ۱۰ کیلو کم کردم ۹ ماه گریه ولی دیگه تموم خداروشکر امیدوارم خدا دیگه یادم ننداز ...

میدونی با اون دوسال فکر وناراحتی ۹ ماه گریه چکار با خودت کردی 

چون برات تا حدودی کهنه شده گذشته آروم شدی

دست کم نگیر خودتو اون کسی ک قسمته از طرف خدا وخدا خودش میدونه همون میاد قدرت و میدونه

ان شاءالله بهترینها برات اتفاق میفته😊🫂

هیچکس از فردا و آینده خودش خبر نداره ازکجا معلوم همین تازه گیا چه اتفاق قشنگی برات نیفته . پس غصه هیچ نداشتن و هیچ از دس دادنی رو نخور

بسپارش به خدا بگو اگه خیر داره برام برش گردون اگه نه مهرشو از دلم ببر♡خدا برات بد نمیخاد

اتفاقا همینو گفتم به خدا 

آرومم دیگه گریه نمیکنم پیامش ام نمیدم ولی انگار هنوز تو دلمه 

میدونی با اون دوسال فکر وناراحتی ۹ ماه گریه چکار با خودت کردی چون برات تا حدودی کهنه شده گذشته آروم ...

میگم هیچی ازم نمونده 

ولی بیادم دیگه حالم ازش بهم میخوره دیگه مهم نیس دوسدارم خدا دستمو بگیره فقط ی بار بلندم کنه فقط ی بار

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

یه چیز دیگم گفتم به خدا😢😂گفتم اینو برام خیر کنهاینقدر خواستمش

حالت مثل اولا منه ولی نمیگم فراموشش کن چون کشیدم درداتو امیدوارم خیر و صلاحتون باهم باش بزودی بهم برگردین 💚😘

یاد تو همیشه اینجاست🥺🫠

میگم هیچی ازم نمونده ولی بیادم دیگه حالم ازش بهم میخوره دیگه مهم نیس دوسدارم خدا دستمو بگیره فقط ی ب ...

عزیزمی خواهری

ب خودت برس کم کم برمیگردی ب حالت خوب خودت

شاد وسالم زندگی کن دورازجون مگه عزت نفس نداری کسی ک باعث غم و آزارت شده دوباره بیاد بهش اهمیت بدی ببخشیش

اگم اومد بهونه اورد بدون دروغ میگه اگه اتفاقیم افتاده بود باید میگفت بهت تا نگران وناراحت نشی

خطتو عوض کن یا بلاکش بزن ازهمه جا تو قلب مهربونت واسه همچی ادمایی جاباز نکن

گول هیچکس و نخور این زمانه اکثرا گرگن دغل بازن 

میگم هیچی ازم نمونده ولی بیادم دیگه حالم ازش بهم میخوره دیگه مهم نیس دوسدارم خدا دستمو بگیره فقط ی ب ...

کسی نمیاد دستتو بگیره خودت باید دستتو بگیری و پاشی یه هدف بزار برا رسیدن بهش تلاش کن برو باشگاه نمی‌دونم یکاری کن فقط خونه نمون

منم افتاده بودم تو بدترین حالت و تنها ترین حالت بودم برا سال پنجم پشت کنکور موندم یه عمل شدم و...یه سری چیزا دیگه شد این آدم اومد یه ماه دستمو گرفت کلی پادکست کتاب معرفی کرد حالم خوب شه پاشم دوباره درس بخونم پاشدم رفت

بنظرم خدا می‌خواست نشون بده کسی نمیاد هیچکس نمیاد خدا ام از آسمون نمیتونه برات پول و موفقیت بفرست ممکنه آدمایی مثل من سر راهت قرار بگیرن بگن پاشو خودت جمع کن

واقعاً به جز خودت کسی رو نداری

بخوای بمیری ام برا کسی مهم نیست

اگه کاری نداری برو سر کار که وقتت پر بشه آخر ماه ام برو برا خودت هر چی میخوای بگیر